Skocz do zawartości

Midnight Star 1300 XVS1300 XVS1300A V-Star1300 - wymiana doświadczeń :)

QuadMan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie MarMar nie zgadzam sie z Tobą , że Pyra dobrze zrobił ze dał to na forumYDS . Nie wiem jak tobie ale mnie nie zalezy na ilości tylko na jakości . Jak chcesz wrócić do ilości to wróć do DS . Jeżeli przyjdzie ochota to zawsze można zaprosić przyjaciół , sprawdzonych przyjaciół a nie robićkolejny spęd na któym znajdą sie pseudo motocykliści , którym się wydaje ze sa "prawdziwymi baikerami" . W lipcu byliśmy z Kujawiakiem na mini zlocie gdzie było dwadziscia kilka osób i to był najlepszy zlot na jakim byłem .

Podzielam racje z kostassem - rozpocznijmy tylko dla MS - poj nie ma znaczenia tylko marka ,myslę co dalej i jak to widzimy to się dogadamy .Proszę podać jeszcze 2 miejsca na piknik ; moim zdaniem takie miejce to; osrodek nad jeżiorem domki -kwatery.parkng strzezony dobry dojazd i ceny umiarkowne ,p.s z tego co wiem jak nas było by mnim. 15 można negocjować ceny na miejcu x ale tu zgoda powinna być od wszystkch którzy chcą przyjechać .Data 3 05-5 05 pasuje wszystkim :excl:

Brodacz ja nie "fiksowałbym " sie juz na termin majowy . Jak wszyscy wiedzą w maju są komunie więc potencjalna baza lokalowa się może się skurczyć a i ceny mogą być wyższe . Bądzmy co do terminu bardziej elastyczni na od 15.04 do 15.05 . Co formuły zlotu to proponuje Yamaha 1300+ i 950 i każdy może zaprosić swoich sprawdzonych przyjaciól motocyklistów .

MarMar nie wiem jak ty ale wolę poznawac nowych ludzi niż taplać sie w bagienku YDS , tym bardziej że tam mają swoj zlot .

Ale tylko MS p.s póżniejszy termin to już nic nie obiecuje że bębe ,w maju kulam na Wolin ile czasu sam nie wiem ale minim tydzień ,potem mam impreze u mnie gdzie jestem też organizatorem a pożniej podróże zarys już mam ,

wstawiłem w "odmieńcach"na YDS, bo to jest też nasz temat, i jest tam wielu posiadaczy którzy tu nie zaglądaja. Moja propopzycja wszystkie MS =950,1300,1900

kujawiak w kwietniu/maju -odpada, tak więc ustalamy termin bez niego. Niestety nie można zadowolić wszystkich naraz więc ustalamy termin i jakie sprzęty,

( możemy ograniczyć liczbę uczestników z pierwszeństwem dla MS, jak to określimy podam to na YDS w odmieńcach .

1.Kostass-Łódź/Kalisz

2.Królik-Kalisz

3. Pablo - Łódź/Rybnik

4. brodacz - Wlkp

5-6. pyra + Beata - Wlkp

7.MarMar - Kołobrzeg

8-9 RENIA i LUCJAN -Tychy

na YDS już ograniczyłem -do czasu wyjaśnienia - uczestników tylko MS

Edytowane przez pyra.pl

uważam że lepszy termin jest ten kwietniowy . Początek maja to raz że komunie , dwa to możliwość że komuś może wypaść jakiś fajny wypad bo pewnie kilka dni wolnego będzie i wtedy szkoda blokować tą datę bo z czegoś będzie trzeba zrezygnować . Takie moje sugestie . Też myślę że tylko wszystkie MS - 950, 1300 i 1900 . Co do miejsca to pewnie się znajdzie jak lista będzie bardziej rozwinięta .

Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ...

2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )

2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )

2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni )

Kostass,mała dygresja...Daj spokój z polityką chociaz tutaj.Dla mnie DS to nie żadne bagienko a forum na którym mam wielu znajomych i przyjaciół ...I dalej będę jeździł na spotkania i zloty forumowe .Zresztą ty też nie tak dawno,w tym wątku zresztą wychwalales forum DS.Chciałeś odejść -twoja sprawa ale nie przenoś tutaj .

Powstał temat spotkania w gronie MS i tego się trzymajmy .I dalej uwazam że Pyra dobrze zrobił wrzucając temat na Ds.Zresztą bazując tylko na tym forum mogło by być cienko z frekwencją .A tak trochę ludzi się uzbiera .

Więc róbmy spotkanie ,poznajmy się wszyscy a politykę zostawmy innym.

i już jesteśmy do przodu- wszystkim którzy zabrali głos odpowiada kwiecień :biggrin: równierz dobrze by było gdyby można zarezerwować 2 terminy -pogoda

np19-21.04 i 26-28.04.2012 (2 termin może byc zagrożony długim łikendem) jezeli ośrodek był by sezonowy -jest taka możliwość.

Pyra , obawiam sie ze jednak popełniłes bład powinno być "łykend" :)

MarMar , :) to nie ja tu wprowadzam zwyczaje z forum , a jestem tu ponad 2 lata . :) .

i tez mam przyjaciół na forum YDS . :)

Termin mamy teraz mapa i rejon gdzie sie będzie można spotkać . Moze okreslmy kryteria i cenę ośrodka

a tam, w tv mówią łikend :laugh:

i odpowiedź na jeszcze jedno pytanie sobota- niedziela, czy piątek -niedziela, z moich obserwacji i dotychczasowych zgłoszeń to centrum jest gdzieś koło

Konina.

a z wymagań to ja poproszę ciepłą wodę w kranie :biggrin: na pozostałym możemy ciąć koszty