MarMar Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja uwazam że pierwsza spotkanie powinnismy zrobić w gronie posiadaczy MS1300 i pokrewnych-950 i 1900.Chyba że będzie mało chętnych wtedy otwarty.Ale zanosi się że będzie nas trochę....Z samego DS kilka maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 DS maja swoje zloty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tak ale ja mówię o posiadaczach Xvs1300,niektórzy są też tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 zacznijmy od listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 dopisujcie też miasta skąd jesteście bo później będzie latanie po stronach kto jest skąd :DLista chetnych na zlot1.Kostass2.Królik3. Pablo - Łódź/Rybnik Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 dopisujcie też miasta skąd jesteście bo później będzie latanie po stronach kto jest skąd :DLista chetnych na zlot1.Kostass2.Królik3. Pablo - Łódź/Rybnikbrodacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Lista chetnych na zlot1.Kostass2.Królik3. Pablo - Łódź/Rybnik4. brodacz - Wlkp5-6. pyra + Beata - Wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dopisze i mnie bo mam przez weekend internet tylko w telefonie i nie bardzo mogę kopiowac listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) ,Moim zdaniem pierwsze - spotkanie,piknik tylko MS I jeśli to nam wypali ,wtedy się naradzimy o rozszerzeniu i na jaką skale , Lista chetnych na zlot1.Kostass2.Królik3. Pablo - Łódź/Rybnik4. brodacz - Wlkp5-6. pyra + Beata - Wlkp7 MarMar Edytowane 3 Listopada 2012 przez brodacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Kurde, jak sie impreza rozkreci to moze i ja sie jakims cudem i ja dojade na weekend, ale to bede sie okreslal jak bedzie blizej terminu, dla mnie to bedzie wsumie traska 1600 km, takze musialbym urlop na dluzej zaplanowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Znam fajny osrodek k.Konina -Ślesin - co wy na to - domki dojazd ,szosa bezpieczny parking dla moto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik 4. brodacz - Wlkp 5-6. pyra + Beata - Wlkp 7.MarMar Edytowane 3 Listopada 2012 przez kostass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 MarMar ja będe w twoich rewirch - Wolin - maj około tygodnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 To nie całkiem moje rejony -mieszkam w Kolobrzegu .Ale pewniej wczesnie zobaczymy się na spotkaniu Xvs1300.Dam ci nr .tel .na PW.dzwoń jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 MarMar - co to jest wyskoczyć z Wolina do Kołobrzegu :biggrin: można tak pędzić ,że się go minie :laugh:wiemy coś o tym :wink: wstawiłem listę na YDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi