heros Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kotass to forum jest do wymiany poglądów ,podpowiedzi itp a czym ty jeżdzisz turystycznie to twoja prywatna sprawa .p.s wadził i sprzeczał z tobą na forum napewno nie będe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kotass to forum jest do wymiany poglądów ,podpowiedzi itp a czym ty jeżdzisz turystycznie to twoja prywatna sprawa .p.s wadził i sprzeczał z tobą na forum napewno nie będe .Brodacz miałes mi coś powiedziec o turystyce motocyklowej , sądząc z tego co sugerowałeś jesteś wielki "wyjadaczem" w tym temacie . Gdzies na jakimś forum przeczytalem , że najlepiej myć szybę w następujący sposób . Oblać ją wodą , nałozyc jakies delikatne ręczniki papierowe i ponoweni polać wodą . Po kilkunastu minutach wszystkie owady same schodzą . Na koniec jak już sie usunie najgorszy bród to przetrzeć psiknac płynem do szyb .Robie to od tego sezonu i sposób działa , oczywiście trzeba mieć trochę czasu ale szyba jest oszczędzana . Pablo witamy w klubie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak rozumiem turystyke motocyklową ; zwiedzanie zabydków polskiej ,kultury,przyrody itp ,utrwalacjąc na foto ,podziwiając przyrodę np .przez lornetkę widoki krajobrazy .Jadę w x miejsce szukam kwatery w takim miejscu że do najdalszego miejsca zwiedzania mam 250 km w jedna strone .Takie jest moje zdanie w tym temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 kostass w tym klubie jestem już od 2 lat ;-) Jakąś ustawkę w Łodzi musimy zrobić albo zapraszam do mnie do Rybnika . Tam chyba ładniejsze tereny do śmigania a i na Słowackie zamki można fajny wypad zorganizować :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 brodacz to pół Polski nie zobaczysz ;)Pablo mam plan na zimę - firma MGG produkuje i dorabia szyby na wymiar, koleś wysłał im oryginalną szybę, a oni dorobili mniejszą włącznie z montażem w fabrycznym stelażu. cena chyba coś ok 300 zł. Może było by tanie gdybyśmy ustalili 1 rozmiar i zamówili kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 pyra dla mnie pasuje . Drąż temat . Jaki masz wzrost bo ja 182 cm ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) pyra podaj dokładne namiary tej firmy która robi szyby :biggrin:p.s ja też nam powwyżej 180 cm wzrostu , Edytowane 28 Października 2012 przez brodacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 proszę bardzo http://www.mgg.com.pl/propnuję zmierzcie szybę jaka was interesuje - wys na środku nad lampą - podobno do brody (ale muszę to sprawdzić)niestety ja mam poniżej 180 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 pyra dziękuje za za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Brodacz , ja podobnie pojmoje no może nie uzywam lorneki a i dystanse sa nieco wieksze .Wpanij na forum DL i poszukaj mojej relacji z wyprawy do Rumunii , albo na forum YDS poszukaj o ubiegłorocznym 2 dniowym wypadzie do ChorwacjiO tych skromnijeszych nie piszeJa raczej sie na szybe nie piszę Stryker będzie czarny i goły :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kostass licytacja kto był dalej bez sensu :excl: :excl: :excl: ja nie napisałem gdzie byłem najdalej ,forum jest od wymiany poglądów i doświadczeń a nie utarczek ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kostass... albo mi się zdaje, albo jakimiś szyframi piszecie :biggrin: ."Stryker" to Stratoliner, czy jak? :biggrin: Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zadnych szyfrów ja mam xvs 1300 cruser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Stryker to nic innego jak Yamaha Strykerhttps://www.google.pl/search?q=stryker+yamaha&hl=pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=P5CNUPGwF4HStAaG1YDwDg&sqi=2&ved=0CCAQsAQ&biw=1024&bih=605 . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Stryker to nic innego jak Yamaha Strykerhttps://www.google.p...iw=1024&bih=605 .aha, dzięki... cholera, człowiek całe życie musi się uczyć :biggrin: . Całkiem ładny ten model. Pierwszy raz go widzę. Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi