szczeniak Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Janciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NIECH WAM SIE SZCZESCI I DOBRZE WIEDZIE I NIECH ZYCIE DA SIE KARMIC Z REKI... POWODZENIA... pozostałym dziekuje za wypad ... a nowo pozanych pozdrawiam i zapraszam na kolejne wypady... dziekuje Wam za wasze towarzystwo...wszystkim ..tak płci brzydkiej jak i pieknej( zwłaszcza)..bo to zawsze milej i estetyczniej... a propos...Szczeniak..uwazaj na 25 czerwca, RGRura na balkonie...no...dzieki za ostrzezenie !!zlecenie na rure wydane!!ja rowniez przylaczam sie do zyczen dla Mlodej Pary WSZYSTKIEGO NAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dziękujemy wszystkim za przybycie, za piękna paradę spalone kapcie i miłe dzwięki !! P.S. w tym całym zamieszaniu nie wiem czy wszyscy dostali po butelce - rozdaliśmy 37 flaszek - mniemam że tyle było moto - jeśli ktoś nie dostał - przepraszamy strasznie i proszę się zgłaszać dowieziemy po powrocie z miesiąca, zasada święta MUSI być zachowana - ile moto tyle wódki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Z kim Ty Jupiczko jechałaś :crossy: Ja być nie mogłem , wszystkiego dobrego , czekam na foty :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Foty ze ślubu Jancia... http://picasaweb.google.pl/PiotrekJupik/LubJancia byłoby o wiele lepiej gdybym miał aparat z większą pamięcią :banghead: ale myślę że kilka ciekawych fotek się znajdzie :biggrin: to dla odświeżenia jakże pozytywnej imprezki i unikalnym klimacie :clap: :buttrock: :crossy: :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/PiotrekJupik/NightRider Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) FOTKA Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) FOTKA Janciu, wybacz! Ale co tam zdjęcia sprzed kościoła, przy tych z dziewczynami tańczącymi na rurze :) Zapomniałabym dodać: STO LAT MŁODEJ PARZE :) Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ślubny pokaz jak najbardziej udany, tak samo jak i wypadzik "poślubny" :icon_question: dokumentacja w postaci foto jak i video zrobiona... i po niedzieli zacznie okrążać towarzystwo :icon_biggrin: A gdzie video? Janciu dawaj coś i ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ja wspołczuje proboszczowi czyscic kostke prukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 żartujesz :icon_mrgreen: On ma ludzi od tego, nie będzie się przecież brudził przy kostce"prukowej" :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi