Skocz do zawartości

Honda MAGNA 1100C Problem,pomożcie!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czego to będzie wina jeśli zapale motor na ssaniu,pochodzi z 5-10sek bardzo ładnie a po tym czasie zaczyna kichać i zaczyna sie grzać cewka;/,czego to będzie wina,może trzeba tą cewke wymienic,ale z drogiej strony jak z poczatku dobrze chodzi to może coś jest z elektryka.Doradzcie mi coś:icon_mrgreen:,dodam że po tym czasie się zalewa na te dwa co na nich dzestaje po pych paru sek pracować;/;/;/.Proszę o pomoc.

Sorki że tyle błędów narobiłem ale się śpieszyłem:D

• 1 rok później...

Heh sorki że po tak długim czasie odkopuje ten temat ale jak już na niego wszedłem to odpisze czego była przyczyna a mianowicie modułu zapłonowego w którym jakaś pierdułka się przepaliła;),zawiozłem do prostego elektronika zapłaciłem 40zł i moto chodzi jak ta lala:P.Doszedłem do tego przez przypadek bo już się poddawałem a Magna 1100 ma dwa moduły zapłonowe jeden jest na 1 i 4 cylinder a drugi na 2i 3 cylinder czy jaoś tak bo już nie pamiętam i któryś z tych modułów był uszkodzony dawał tylko chwilowo iskrę, w każdym razie to jego wina była jest zrobione i motocykl śmiga do dziś:))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...