zlotyxxl Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam mam suzuki gs 650G katana z 81 r. i mam problemy z odpaleniem rozrusznik kręci prawdzałem go i jest ok. Akumulator i przekaźnik także sprawdzałem i też wszystko gra. Ale nie chce odpalać takj prubuje kręcić i niedaje rady jakby miał zbyt duży opór. Gdy go pchnę to wszystko gra cyka elegancko jeździ ale niebędę go przecież ciągle pchał hehe. Czy wie ktoś co by mogło go bolec i co mam wogule sprawdzić bo skończyły mi się koncepcje. Proszę :biggrin: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 ja stawiam na akumulator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a ja stawiam jednak na rozrusznik który "w powietrzu" czyli bez obciążenia kręci ale jak ma rozruszać silnik to nie ma siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 podłącz aku z auta lub czegoś innego i zakręć jak odpali to masz aku do dupy jak rozrusznik nie zakręci to ten jest do dupy. proste jak wyszczać dziurę w śniegu.pozdrawiam. ps. bez obstawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekgsxgsx Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam, miałem identyczny problem, po wykluczeniu złego akumulatora, sprawdzeniu przekaźnika i przewodów (masa i tak dalej) został rozrusznik, elektromechanik sprawdził mi go i miał przebicie na wirniku. Dodam że z popychu palił po 5 metrach. Daj rozrusznik do sprawdzenia, jeżeli wszystko inne masz ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi