kubus2905 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 witam ja w temacie, co może być przyczyną robiłem w niej wal do tego czasu za 10 zł robiłem ok 50 km a teraz za 20zł robie też 50 dodam, że nie zalewa świecy chodzi tak jak przedtem może to być wina zimeringu na wale? Pozdrawiam i proszę o szybkie odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Paliwo podrożało :icon_question: Może ktoś ci podprowadza bęze, brat albo ktoś? :notworthy: A nie ma nigdzie wycieków ? Tłumik mokry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Heh tez pomyslałem że paliwo podrożało:D Grzebałeś coś przy gaźniku po naprawie wału? Jakby był simer to albo by ci łapał lewe powietrze i byś miał problem z obrotami albo żarł olej i dymił jak elektrociepłownia w styczniu. Jak obroty, silnik dobrze chodzi, ciągnie jak trzeba? Nie ma jakiś dziwnych zachowań poza tym spalaniem? Obroty latają w kosmos, wolno spadają czy tez się wieszaja na jakiś konkretnych wartościach? Może po naprawie ciśniesz mocniej manete?:) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 brak wycieków tłumik jest mory tzn jak jest okurzony to tak jak by sie pocił wokół wylotu gaźnik nie tykany jeżdżę ak samo do 6 7 tys żadko więcej max 3 4 gazu jak jest zimna ma wyższe obr ok 1,8 2,0 tys jak sie nagrzeje to nie cały tys ,nie używam ssania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Może filtr powietrza brudny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 nie czyściłem już 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Świeca kremowa tudzież rudo brązowa? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 jak kawa z mlekiem można by powiedzieć minimalnie ciemniejsza od ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 hm... A koła się kręcą bez oporów ? Może coś trze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 raczej nie bo już pchałem z braku zupy i jest normalnie kurde ni wiem co jest wkurzam sie bo bym polatał sobie a tu co chwile trzeba tankować wychodziło by mi ze łyka od 10l na 100 ;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 raczej nie bo już pchałem z braku zupy i jest normalnie kurde ni wiem co jest wkurzam sie bo bym polatał sobie a tu co chwile trzeba tankować wychodziło by mi ze łyka od 10l na 100 ;/;/a przez przelewy z gaznika nie ucieka paliwo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Masz dozownik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 witam nie nie mam dozownika tzn mam ale odłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi