matiipl Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam wszystkich;-) dopiero zamierzam kopić sobie motor tej marki:) móżcie mi powiedzieć na ile wyceniacie poniży model w sensie żebym za niego nie przepłacił... http://allegro.pl/item387300014_rieju_spike_supermoto.html ja był bym w stanie dać za niego 5000zl to za dożo czy za mało co o tym sądzicie z góry dzięki za odp. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protect_nh Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 5000zł...hmm..no to jak bys za tyle go kupil to dobrze, motor z malym przebiegiem, mlodziutki, z tego co widac to ktos dobrze dbal o niego, ale czy sprzeda Ci go za 5 koła tego nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 za 5 kafli??? ośmieszysz się jeśli wyjdziesz z taką propozycją. ale jak już pytasz ja bym dał za niego lekką ręką 6500 zł:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 5 tysi za ten rok i za taki przebieg to maaaaało. Jeszcze z nowym cylindrem, napedem itp. ... Chyba ze by była rzeźnia na plastkiach ale po zdjeciach widac z raczej nie. Tak jak piszą koledzy - cena 6k+ jest na miejscu jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mój znajomy za 2004r takiej maszyny dał 6.200 wiec myslę ze za 5 patyków to Ci ciężko będzie od niego to kupić. Ale życzę powodzenia i żeby Ci sprzedał choć jest to trochę mało realne :icon_biggrin: :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi