tomeczek151 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ja, z Opola. Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kolejna propozycja. Co powiecie na to, aby skoczyć po memento do Opola na koncert alphaville? Ja nawet lubię ten zespół i chętnie bym się zjawił na tym koncercie. A jaśli będzie pogoda do doopy, to puszką się pojedzie i nawet chyba szofera by dało się załatwić :clap: mc007 co ty na to :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nie wiem jak z benzynką bede stał ale co do parkingu straży to okok Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Panowie,panowie mam zacny pomysł:):DSprawa jest krótka,lecz z tłumikiem:D do rzeczy: -ja pakuje mini grilla jednorazowego na VFRe i swoją druga połowe-ktoś inny bierze wode do gaszenia tego grilla-ktos inny moze wziac cos zeby brzeczało i muza leciała (ale nie jest to konieczne)-każdy uczestnik bieże jakąś kiełbe czy kaszanki i chleb, ewentualnie jakis napój czy cos-naginamy powiedzmy nad srebrne jeziorko turawskie po mszy, tam jest klimat i robimy takiego małego grilla, bedzie polewka i gites, poznamy sie lepiej i bedzie jak wtenczas w remizie :) -można jakies inne miejsce, gdzies niedaleko mini grill jest rewelka, sciagasz folie rzucasz zapałke i pali sie przez pare godzin. potem zalać wodą i do śmietnika. Wystarczy choćby pare osób. Pomysł nie wiem czy przejdzie, co wy na to? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Zajebiaszczy, jak by to Czesio powiedział :wink: A po grilu może ten koncert?? Będąc na srebrnym do Opola już całkiem blisko, a darmowy koncert alphaville tak szybko się nie trafi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Skoro będziemy nad jeziorkiem to po co brać wodę? :wink: POmysł świetny, by się brać motocyklistów z Opolskiego troszkę zżyła. Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 lepiej zabrać, bo woda w jeziorku to pewnie już toksyczna jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 W srebrnym? czysta woda jak źródlanka:D Alphaville koncert? a gdzie? o której? pomyslimy:D ale na ten grill to ludzie musza sie zgłaszac, ale tak w 3 osoby to mozna juz robic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 alphaville w Opolu na otwarcie Karolinki, czy jakoś tak. A co do grilla, to ja już się piszę. Podejrzewam, że kilka osób z Kluczborka by się również skusiło. Łukasz, Tomek, co wy na tego grilla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Ja jestem za Edytowane 10 Września 2008 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no to git:P W profilu jest moj nr kom, jak byśmy nie potrafili się odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ludzie, ale weźcie kiełby i zapałki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ok, padlinkę zabiorę, ze dwa kawałki co do zapałek, to po co, w moto paliwko i świece są :icon_biggrin:a tak na serio, to może ktoś pali fajki to będzie miał przy sobie, bo ja mogę zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Piotrek słuchaj, mozemy sie zgadać we dwóch ,żeby na bank ten grill był, a reszta jak bedzie chciała niech dobija:D Narazie jeszcze tego grilla nie kupilem, ale w Brico Marche chyba bedzie ni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja jestem za, i jestem pewien, że kilka osób się do nas dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi