Jackuzy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich :icon_rolleyes: Zastanawiam się nad zakupem tego kompleciku http://www.allegro.pl/item392309745_cylind...rm_125_nsr.html Mogli byście ocenić czy ten cylinder wygląda dobrze? Mnie trochę przeraził ale ja jestem laik wiec może to tak ma wyglądać? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 jezeli posiadasz cylek to lepiej zrob szlif i kup nowy tlok , wyjdzie cenowo tyle samo ale wiadomo na czym sie jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 cylinder to totalna padaka rysy i dziary jak jasny gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie wiem, kto to kupi, ale wspolczuje :/ Cylek ewidentnie zatarty, a co do tloka, to jakos mi nie wyglada tez za specjalnie. Tzn przetarcia na bokach oraz caly usyfiony. Jak dla mnie, to ktos sie probuje pozbyc smieci. Chociaz cylek moze sie przydac, jesli nadawalby sie do jakiegos tulejowania/nakladania nikasilu (chociaz tutaj jest chyba tuleja). Ogolnie odradzam. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ok czyli tak jak myślałem :icon_mrgreen: Dzięki za odpowiedzi :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebe_19 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ok czyli tak jak myślałem :icon_mrgreen: Dzięki za odpowiedzi :) Z tego co tutaj widze, to on nadaje sie do tulejowania, więc już sie nie opłaca kupic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi