Gość Wojtas Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Miałem simsona enduro - fotki nawet są w albumie, no i jest nieporównywalnie lepszy od zwykłego s51 lub sr50 jeśli chodzi o jazdę w lekkim terenie do jakiego jest przeznaczony. Kumpel jeździł na wyprawy razem ze mną (miał zwykłego s51) i strasznie sobie poniszczył tłumik od kamieni i wystających pni w lesei. Lecz trzeba powiedzieć o wadzie jaką są w enduro aluminiowe felgi - niejednokrotnie pogiąłem na ukrytych kamieniach w trawie. Ale tak ogólni to spox maszyna w końcu na nim trenowałem pierwsze wyskoki ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Moj kolega miał wersje ze stalowymi obreczami... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 No to nie miał tego problemu co ja ;) A jaki to był rocznik i model dokładnie bo mój był 1990 i model s51/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 jego model to była niezła padlina z elementami rometów, hondy i jakies stelli wiec njie wiem. ale wiem ze koła miał orginalne stalowe, sam widziałęm rdze ;) i na pewno nie byly od innego motoru bo mu dałem orginalny dekiel i pasował Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 No to mógł Ĺmigać. Kurde ja załatwiłem koło z przodu... jechałem 40 - 50km/h przez takie chynchy i w trawie lezała dziesieciocentymetrowa płyta betonowa i w nia rymcnšłem. Potem jak postawiłem moto na nóżki to przednie koło cały czas sie kręciło - prawdziwe perpetum mobile :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zdecydowanie Simka skutera bierz, czyli SR50 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 również nie nadaje się na robienie „tricków” (chyba, że zwiększymy jego moc) do trickow ?! zaden simson nie nadaja sie do jakich kolwiek trickow ... zwiekszymy moc ;) (?) A właśnie ze sie nadaje :D :D :) Reszta zdjęć w galeriach na stronce. Link poniżej Wrazając do tematu to oczywiście bierz S51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 wiesz moj kolega stanal podczas jazdy na siedzeniu jedna noga ale trkiem tego bym nie nazwał Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 wiesz moj kolega stanal podczas jazdy na siedzeniu jedna noga ale trkiem tego bym nie nazwał No zgadza sie, może i masz racje że to nie sa wypasione triki, ale jak na simsonka to na tej naszej stornce jest wiele ciekwaych wygibasków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 30 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 WitamDzieki za wszelkie rady.Ja jak wiekszosc glosujacych wybiore chyba s51jak sie jakis ciekway trafi.. ;) .A i mam jedno pytanko czy mozna zamontowac migacze do Simsona ktory ich nie posiada. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zawsze można zamontowac kierunki, tylko z różnym wkładem pracy ;) Jeśli Simek nie posiada, to albo ktoś je pourywał, albo jest to najuboższa wersja (N). W pierwszym przypadku, raczej nie ma problemu, a w drugim, chyba będziesz musiał przerabiać instalację elektryczną, ale głowy za to uciąć nie dam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 30 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 WitamA czy wszystkie Simsony czterobiegowe maja migacze?Bo akurat jade zlookac jednego simaka czterobiegowego ale goscu powiedzial ze nie ma migaczy. Jakos mi sie wydaje ze wszystkie 4-biegowe maja migacze myle sie czy nie :?: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Nawet jeśli wszystkie czterobiegowe miałyby mieć migacze, to wiesz, tamten nie musi mieć wcale oryginalnego silnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 zobacz po prostu czy ma instalacje do kierunkow i na tabliczce znamionowej zobacz wersje jesli tam jest... ew w papierach zobacz wersje. Jesli S51 N to najchujowsza Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 31 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 WitamMa instalacje do kierunków są przełączniki do kierónków i miejsce na zamontowanie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi