gogolek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 WitamMam pytanie odnośnie uszczelniaczy do zawieszenia. Na naszym rynku są uszczelniacze firmy NOK (japońskie) i NAK(tajwan). Czy zna ktoś różnice między tymi uszczelaniaczami, jeśli chodzi o jakość?Zamówiłem na allegro NOK a przysłali mi NAK, raczej wątpie żeby to była pomyłka w pisowni. Jeśli ktoś może mi odpowiedzieć to będe bardzo wdzięczny:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tajwan, to Tajwan, tania siła robocza, więc za wiele bym się nie spodziewał.Japonia, to wysoko rozwinięty kraj, więc tu można liczyć na wysoką jakość.Ja bym na Twoim miejscu zadzwonił do firmy, w której kupiłeś i ich zje..ł, niech przyślą odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi