abarth Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Potrzebuję jak najwięcej info o tym modelu, jeśli ktoś ma jakieś materiały, dane eksploatacyjne, linki, cokolwiek, to proszę bo w necie mało znalazłem, a mam okazję kupić taki moto tylko nie wiem czy warto się w to pakować. :) z góry dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Informacji jest sporo (znalezione na google)http://www.suzukicavalcade.com/http://www.suzukicycles.org/Cavalcade-seri...Cavalcade.shtmlhttp://www.suzukicycles.org/Cavalcade-seri..._brochure.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 dzięki bekrissa może jakiś użytkownik się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Informacji jest sporo (znalezione na google) Odświeżę temat ,bo akurat jestem zainteresowany wszelkimi informacjami o tym motongu :biggrin: Prosiłbym o opinie byłych i obecnych użytkowników,,ponieważ suche info z internetu nic mi nie mówi-poza danymi technicznymi .Napiszcie jak to się prowadzi ,czy jest awaryjne ,itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Odświeżę temat :icon_exclaim: I czy naprawdę nie ma nikogo na forum ,co mógłby powiedzieć coś na temat tego sprzętu :icon_question: Wiem że to bardzo rzadki model,ale nie ma żadnego użytkownika :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 z mego skoromnego doświadzenie wynika że jak coś jest dobre to jest tego dużo...radze ci nie pakować sie w coś co nie jest do końca sprawdzone...jest tyle motongów o których wiadomo że są dobre itd itp...ja bym nie ryzykował. z poważnych moto zawsze wybierałem marki sprawdzone(honda cbr1000, kawa zzr1100, teraz hajka) i nie żałuję...no chyba że chcesz być oryginalny,ale ta oryginalność może cie sporo kosztować...ja szczerze mówiąc pierwsze słysze o takim moto hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 z mego skoromnego doświadzenie wynika że jak coś jest dobre to jest tego dużo...radze ci nie pakować sie w coś co nie jest do końca sprawdzone...jest tyle motongów o których wiadomo że są dobre itd itp...ja bym nie ryzykował. z poważnych moto zawsze wybierałem marki sprawdzone(honda cbr1000, kawa zzr1100, teraz hajka) i nie żałuję...no chyba że chcesz być oryginalny,ale ta oryginalność może cie sporo kosztować...ja szczerze mówiąc pierwsze słysze o takim moto hihi Wiesz dalton nie zawsze to czego jest dużo, jest lepsze :icon_exclaim: A motong jest rzadki z prostego powodu -wyprodukowano tylko 9000 egzemplarzy,z tego do Europy trafiło ok.700 szt.(nowych).Pozostałe trafiły do USA i Kanady ,gdzie mają grono zapalonych zwolenników :icon_biggrin: A z literatury wiem że jest zaliczany do bardziej udanych-silnik i całość.Ale szukam opini kogoś kto miał okazję nim pojeździć-to dużo więcej mówi niż najlepsze opracowanie :buttrock: A zresztą jak kupowałem "VZ800 Marauder",to też wielu pukało się po głowie.Ale z perspektywy czasu nic złego na niego nie pozwolę powiedzieć :smile: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkapcia Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam wszystkich,Ostatnio kupiłem Cavalcade z 1989 r GV1400 czy ktoś może mi powiedzieć jak powinno wyglądać dopompowywanie tylnego zawieszenia. Mam magiczny przycisk w lewej konsoli pod kierownicą. Jak go naciskam to świeci ale nie wydaje żadnych dźwięków :). Mam magiczną pompkę do rowerów i wentyl pod tylną kanapą. Poprzedni właściciel ręcznie dopompowywał zawieszenie. Jak powinno to działać? Może ktoś z użytkowników GV1400 poinformuje mnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniura Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 kolego ,jeśli masz jeszcze tą suzi cavalcade to daj znac bo ja chcę wejść w takie coś. jak coś to dzwoń 501348025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerim12 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witam Witam Od lipca posiadam cavalcadę gv1400 .wspaniały motocykl .trochę się bałem przed zakupem .bo do tej pory jeżdziłem Hondami. Chętnie porozmawiam z innymi użytkownikami i zainteresowanymi tym rzadkim modelem Suzuki mój numer 605428064 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enesiak Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 W dniu 26.12.2019 o 17:42, Kerim12 napisał: Witam Witam Od lipca posiadam cavalcadę gv1400 .wspaniały motocykl .trochę się bałem przed zakupem .bo do tej pory jeżdziłem Hondami. Chętnie porozmawiam z innymi użytkownikami i zainteresowanymi tym rzadkim modelem Suzuki mój numer 605428064 pozdrawiam Witam i pozdrawiam, czy w dalszym ciagu posiadasz Suzuki Cavalcade ? Chetnie wymienie sie info. i tematami zwiazanymi z tym motocyklem. Tel./WhatsApp: +32 484 792 376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarst Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Witam wszystkich miłośników tego motocykla. Jestem jego posiadaczem od kilku lat. Pomalutku odkrywam go i uzdrawiam . Mimo wieku, mój z 1986, sprawuje się bardzo dobrze. Ostatnio przywróciłeś do życia samopoziomowanie i wymieniłem gaźniki. W dalszym ciągu nie działa tempomat, ale myślę że w tym roku uda mi się to ogarnąć. Chciałem go sprzedać, bo mam kontuzję kolana ,ale chyba zostawię dla potomnych i to bardzo rzadki motocykl i kiedyś może być dużo wart, a ma przejechane tylko 35tys.mil. silnik pięknie pracuje i daje dużo przyjemności z jazdy. Pozdrawiam wszystkich, w razie pytań proszę o maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi