FirEye Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 http://www.allegro.pl/item388371409_honda_..._i_zadbana.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirEye Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) A ja mam pytanie, po co jest frotka na zbiorniczku płynu hamulcowego.I ile ten motór ma koni?ogólnie frotka jest po to, że gdyby wyciekał płyn ze zbiorniczka to nie naleje sie na klamkę i inne elementy kierownicy tylko wsiąknie. no i wygląda ładniej niż goły zbiorniczek. co do mocy to ciężko mi dokładnie określić ponieważ nie mam wyciągu z hamowini. Z doświadczenia na różnych motorach mogę jednak powiedzieć ze ma około 160KM. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez FirEye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damjan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 160hp? Hahaha :D To chyba dzięki tym naklejkom mocy ma +40hp. Pewnie jeszcze powiesz, ze to moc na kole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirEye Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 160hp? Hahaha :biggrin: To chyba dzięki tym naklejkom mocy ma +40hp. Pewnie jeszcze powiesz, ze to moc na kole...sprawdź leszczu czy cie nie ma w DOS'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ogólnie frotka jest po to, że gdyby wyciekał płyn ze zbiorniczka to nie naleje sie na klamkę i inne elementy kierownicy tylko wsiąknie. no i wygląda ładniej niż goły zbiorniczek. co do mocy to ciężko mi dokładnie określić ponieważ nie mam wyciągu z hamowini. Z doświadczenia na różnych motorach mogę jednak powiedzieć ze ma około 160KM.a gdzie się 10KM podziało, w poprzednim temacie jest mowa o 170KM :icon_biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=97367&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zerwały sie uciekły :crossy:. Wiec jak nie masz wykresu z hamowni to po co wymyślać. Napisz fabryczną wartość KM i dodaj ze ma akcesoryjny wydech, dynojety i K&N-a to wystarczy. Bo moja zx7r ma taki sam zestawik założony i na oko to pewnie tez ma koło 160 km, a jeszcze ostatnio dokleiłem naklejki to pewnie teraz juz do 170 dobija :icon_biggrin: . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damjan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) sprawdź leszczu czy cie nie ma w DOS'ie"Leszczu'' to sobie mozesz mowic do kolesi z piaskownicy, ktorzy uwierzyli w takie farmazony, ze stary fajer ma 170hp bo zalozyles mu DAJNOCZETY, ksenony, zestaw profi naklejek, a takze frotke na zbiorniczek plynu hamulcowego. Kolejny temat o sprzedazy tego motocykla i koleny raz robisz z siebie kretyna. I bacz na swe slowa. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez damjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirEye Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 "Leszczu'' to sobie mozesz mowic do kolesi z piaskownicy, ktorzy uwierzyli w takie farmazony, ze stary fajer ma 170hp bo zalozyles mu DAJNOCZETY, ksenony, zestaw profi naklejek, a takze frotke na zbiorniczek plynu hamulcowego. Kolejny temat o sprzedazy tego motocykla i koleny raz robisz z siebie kretyna. I bacz na swe slowa.mówiłem żebyś sprawdził czy cie nie ma w DOS'ie leszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Trafisz kiedyś na kogoś kto się bedzie chciał do Ciebie pofatygować a wtedy będzie z tobą źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi