Arcer Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ten pierwszy sprzedawałem i nie był to szczyt techniki (krótko mówiąc jakość dźwięku słaba). Ten drugi używałem osobiście i też było marnie z jakością dźwięku. Od roku jeżdżę z Sena 3S i słychać dużo lepiej (nawet w stoperach w trasie). Rozmówcy nie domyślają się, że jestem w kasku (do ok. 150 km/h). Szału może nie robi, jeśli chodzi o zasięg kask-kask ale to podstawowy model. Na plus stereo i baaaardzo mała centralka (całość z przyciskami ma wymiary ok. 0,5 cm x 2 cm). Opinie o jakości do ceny wynikają z tego, że Polak nie przyzna się do zakupu tandety i będzie chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 To sporo więcej niż chcę wydać. Na razie siebie chyba odpuszczę i ewentualnie zainteresuje tematem jak będę Rego bardziej potrzebował. Dzięki za podpowiedź. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi