Musti_RS Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam!!! Mam mozliwosc kupna motorka Husaberg FE 400S rocznik 2001, przebieg 7000 mil. Z papierami.Gosc chce 7000zl.Czy warto kupić? Jak ten motor sie sprawuje? jak z czesciami???Z tego co ogladałem ladny motorek zadbany.Slyszalem ze z jego odpalaniem jest maskara tzn trzeba wyczuć odpowieni moment jezeli chodzi o kopniak, ma rozrusznik ale jak nie odpali za 3 zakreceniem to po akumie, akuma jak bateria R20 :)Prosze o jakies porady sugestiez gory wielkie dziekipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 To juz na podzespołach ktma więc z częściami wiekszego problemu nie bedzie chociaż i tak są drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Po klikunastu dniach będziesz go odpalał od pierwszego kopa.Wszystko kwestia wprawy,ja swojego opanowałem po dwóch tygodniach.Mam starszy model i daje rade z częściami więc myśle że nie będziesz miał problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoza Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) CzescTen motorek lekko pali trzeba tylko wiedziec jak sie nim poslugiwac, jesli chodzi o dostępność część to nie ma zadnego problemu praktycznie wszytsko mozna dostac, tu masz namiary na dealera HUSABERGA tel.338143520 lub 500393217 AUNER POLSKA DEALER KTM I HUSABERG www.auner.pl a to jest strona husaberga(jeszcze nie skonczona calkowicie)www.husaberg.pl, ubrania rowniez tam dostaniesz(wszystko) Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Zoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi