Klapek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, kolegi Drag Star traci moc podczas jazdy.. Świece mają idealną barwę, raczej nie ma problemu w ciśnieniem w zbiorniku, odpala idealnie, chodzi równo a mocy nie ma... Myślałem że krućce ssące są popękane ale nie wyglądają najgorzej (wewnątrz nie widać żadnych rys wskazujących na pęknięcie).Co obstawiacie?Pozdro all :icon_mrgreen: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 z tego co piszesz to wyglda jak by brał lewe powietrze ale mówisz że króćce sprawdziłeś to może zawór się podwiesił, albo jest podparty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 z tego co piszesz to wyglda jak by brał lewe powietrze ale mówisz że króćce sprawdziłeś to może zawór się podwiesił, albo jest podparty.Ten zawór jakoś mi nie pasuje ale kto wie. Krućce z zewnątrz wyglądają na stare i może ja nie zauważam pęknięcia od wewnątrz. Może gdy się nagrzeją i dostaną podciśnienia to wtedy puszczają - nie wiem... Najgorsze jest to że jeździ czasem kilka dni i jest ok a innym razem po 10km jazdy traci moc i ledwo się kula..Pozdro all :buttrock: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 jak by było coś z króćcami to by szalały wolne obroty, nie napisałes czy moto jak jest słabe chodzi na jednym czy na dwóch garach, czy przerywa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Moto pracuje równo w każdej sytuacji, nie strzela ani w wydech ani w gaźniki, chodzi na oba gary prawidłowo.Jedyna rzecz jaką dotychczas wychwyciłem to zabrudzona komora pływakowa pierwszego gaźnika - po odkręceniu śrub spustowych z pierwszego kapie z drugiego leci prawidłowo.Pozdro all :( Zdjąłem wczoraj obudowę filtra powietrza i odpaliłem silnik bez filtra. Silnik ledwo wkręcał się na obroty, wychodzi na to że jest zbyt mało benzyny w mieszance...Pozdro all :banghead: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 jeżeli faktycznie są brudy to musisz polecieć po zsilaniu- przeczyścić układ zasilania od kranika do gażników włącznie, chociaż to że nie poleciało ze spustów równo o niczym nie świadczy- mogłeś do naczynia i widać co pływa. Wyczyść wszystko sprawdź jak podaje pompka i powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi