oldbrother Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam, Bardzo proszę o pomoc, jeśli ktoś ma zdjęcia lub może zrobić w swoim sprzęcie, jak zamontowana jest linka hamulca kosza przy motocyklu. Wiem, że są tam wodziki różnicowe, ponieważ tak odbywa się to hamowanie, ale problem w tym, że nie mam bladego pojęcia jak zamocować lub jak była tam zamocowana główka otuliny linki , (UWAGA!: nie sama główka linki - to wiem), Jeśli ma ktoś jakieś materiały lub wiedzę na ten temat, prosze o pomoc Pozdrawiam, ...i życzę udanego sezonu, nie tak jak ja w garażu....ale wierzę...żę już wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldbrother Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jeżeli macie zdjęcie jak to wyląda w dnieprze MT to też może być.... :banghead: please help me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jeżeli macie zdjęcie jak to wyląda w dnieprze MT to też może być.... :bigrazz: please help me Tu masz link do manuala Dniepra MT 16 gdzie znajdziesz to o co pytasz: http://www.ferraraworld.com/Downloads/dnepr16_ops_manual.pdf A tu wiele bardzo ciekawych materiałów technicznych do ruskich sprzętów (tylko trzeba uwaznie się przekopywać) http://groups.msn.com/bCozzII/wksp.msnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldbrother Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dzięki wielkie , rzeczywiście jest tam wszystko czego potrzebuję, okazało się że w mojej ramie nie ma jednego elementy, tj. nie ma właśnie mocowania na uchwyt linki - cosik wykombinuję Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi