Skocz do zawartości

Nowa Honda CBR 600 RR

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wlasnie mialem okazje widziec nowy model, wyglada fajnie krotki tlumik po prawej stronie, waga ma byc zmniejszona pozatym ma byc wyposazona w ABS. Jak tylko dowiem sie czegos nowego ( wiecej ) dopisze

Nowa R1 i GIXER wygladaja tez calkiem fajnie.

:icon_razz:

pozatym ma byc wyposazona w ABS.

Czyzby miala sie pojawic wersja "Niemiecki emeryt edyszon"? ;)

Jak dla mnie profanacja motocykl sportowego, a moze seria RR wlasnie przechodzi w strone sport-turystyki , jak to bylo kilka lat temu z seria CBR F? Moze lada chwila ujrzy swiatlo dzienne nowatorski supersport ? :icon_mrgreen:

Czyzby miala sie pojawic wersja "Niemiecki emeryt edyszon"? :D

Jak dla mnie profanacja motocykl sportowego, a moze seria RR wlasnie przechodzi w strone sport-turystyki , jak to bylo kilka lat temu z seria CBR F? Moze lada chwila ujrzy swiatlo dzienne nowatorski supersport ? :D

Mi to osobiscie nie przeszkadza, podejrzewam, ze bedzie mozna odlaczyc. Tak na marginesie ilu uzytkownikow posiada CBR 600 i nigdy niebyli i nie beda na torze ?

:D

Siemka wlasnie mialem okazje widziec nowy model, wyglada fajnie krotki tlumik po prawej stronie, waga ma byc zmniejszona pozatym ma byc wyposazona w ABS. Jak tylko dowiem sie czegos nowego ( wiecej ) dopisze

O, a są już nowe modele? Widziałeś zdjęcia czy w realu? Spodziewałem się ich ukazania późną jesienią.

Edytowane przez jkar

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.

w polsc pewnie wieksza część, bo nie ma torów, ale w niemczech chyba co naj mniej połowa chyba jednak była żeby zobaczyć co sprzęcik potrafi

I w Niemczech raczej 90 % urzytkownikow porusza sie poza torami. jezeli wezmie sie pod uwage zroznicowanie marek to beda to tak jak i w PL jedynie jednostki.

O, a są już nowe modele? Widziałeś zdjęcia czy w realu? Spodziewałem się ich ukazania późną jesienią.

Na fotach - Motorrad.

:icon_mrgreen:

Hmmmm jak dla mnie to zarowno Motorrad jak i Motorcyclenews to bajkopisarze jezeli chodzi o pokazywanie nowosci na rok kolejny w czerwcu!!!! jeszcze nigdy nic sie nie sprawdzilo! trzeba poczekac do poczatku wrzesnia i wszystko bedzie jasne :biggrin: ale faktem jest ze te ich photoshopy tworzone sa na podstawie przeciekow z fabryk tylko ze sprawdzaja sie tylko szczegoly(jak tlumik pod silnikiem w cbr1000rr!) zreszta ta cbr 600 ktora pokazuje motorrad jakos do mnie nie przemawia i mam nadzieje ze bedzie ladniejsza :bigrazz:

Edytowane przez piotRRek

Hmmmm jak dla mnie to zarowno Motorrad jak i Motorcyclenews to bajkopisarze jezeli chodzi o pokazywanie nowosci na rok kolejny w czerwcu!!!! jeszcze nigdy nic sie nie sprawdzilo! trzeba poczekac do poczatku wrzesnia i wszystko bedzie jasne :icon_question: ale faktem jest ze te ich photoshopy tworzone sa na podstawie przeciekow z fabryk tylko ze sprawdzaja sie tylko szczegoly(jak tlumik pod silnikiem w cbr1000rr!) zreszta ta cbr 600 ktora pokazuje motorrad jakos do mnie nie przemawia i mam nadzieje ze bedzie ladniejsza :D

No to mamy przeciwne doswiadczenia, i owszem z malymi szczegolami z regoly wszystko sie sprawdza.

;)