zoltecek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jakie są potrzebne dokumenty żeby sie wybrać na Lwów? O paszporcie wiem a wiza? Jakie są ceny na Ukrainie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 morus70 ---> masz jakieś info w sprawie noclegów ??? CześćSzukałem trochę po necie i generalnie wyglada to tak: albo są miejscówki akceptowalne i horrendalnie drogie albo tanie z atrakcjami typu karaluchy, obszczane łóżka i śmierdzace kible. W miarę sensowny wydaje sie hotel "Lwów", podobno ulubiony hotel Polaków. Ceny są ok. ale i standard taki sobie (podobno trzeba sobie dziabnąć przed pójściem spać bo inaczej nie zaśniesz - z tym to damy sobie radę :icon_mrgreen: ). W pobliżu jest strzeżony parking, hotel jest blisko centrum. Ogólnie cały Lwów cierpi na problemy związane z zaopatrzeniem w wodę, nie zawsze jest przez cały dzień a w hotelach, które nas interesują ciepła woda dostępna jest o wyznaczonych godzinach.Czekam jeszcze na jakieś informacje od Michała (tego co był na spotkaniu).A może ktoś z forumowiczów ma sprawdzone miejscówki? Chętnie skorzystamy z namiarów.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 morus----> ja mam namiar na motel na pograniczu miasta - przy torze wyścigów konnych....moto bezpieczne bo parking strzeżony i ochrona z giwerami pilnuje.... niestety - trzeba tam w ciemno próbować (podobno zawsze są miejsca) - cena około 7 USD za dobę :wink: zoltecek---> tylko Paszport - wize wbijają na granicy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 CześćSzukałem trochę po necie i generalnie wyglada to tak: albo są miejscówki akceptowalne i horrendalnie drogie albo tanie z atrakcjami typu karaluchy, obszczane łóżka i śmierdzace kible. W miarę sensowny wydaje sie hotel "Lwów", podobno ulubiony hotel Polaków. Ceny są ok. ale i standard taki sobie (podobno trzeba sobie dziabnąć przed pójściem spać bo inaczej nie zaśniesz - z tym to damy sobie radę :buttrock: ). W pobliżu jest strzeżony parking, hotel jest blisko centrum. Ogólnie cały Lwów cierpi na problemy związane z zaopatrzeniem w wodę, nie zawsze jest przez cały dzień a w hotelach, które nas interesują ciepła woda dostępna jest o wyznaczonych godzinach.Czekam jeszcze na jakieś informacje od Michała (tego co był na spotkaniu).A może ktoś z forumowiczów ma sprawdzone miejscówki? Chętnie skorzystamy z namiarów.Pzdr Witam, co do hotelu "Lwów" - standard sypialniany nie jest tak tragiczny - nie widzielismy tam robactwa i spac sie dalo bardzo przyjemnie. Standardy sanitarne... tu jest gorzej - proponuje zabrac ze soba jakas galke do kranu bo niekiedy ich brakuje w lazience i nie da sie odkrecic wode:) Parking za hotelem... generalnie wydaje sie byc strzezony i otoczony, ale nam jakos dziwnym trafem poprzewracaly sie motocykle, wiec radze uwazac - a przede wsyztskim spiac wszytskie razem ze soba! Proponuje tez uderzyc telefonicznie do Tomka Kulika, ostatnim razem jak byslimy to zamieszkiwalismy gdzies na obrzezach Lwowa w sanatorium - Tomek powinien znac namiary. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 oki - kolejne spotkanie organizacyjne: - niedziela 06.07.2008 pod EXPO - h.18:00 :()) część obdzwoniłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 mam kilka nowych namiarów na nasze noclegi ale nie rezerwuję - jedziemy tylko z namiarami i na miejscu będziemy kukać jakie sa warunki, bo zdania są podzielone. pozdro... I dopisywać się proszę, bo za 2 tyg. zamykam listę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jadem 1. vigaCMHQ - NTV 650 Deauville2. wolkan - GPz900R3. morus70 - Iż 494. Autochton - Policjant (jak łańcuch dotrze) lub Trapi5. Pol_dek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 hehe - Pol_dek - na to czekałem.... PS.. Wrzuć zdjęcia na serwer - z ostatniego wypadu i z majówki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 PS.. Wrzuć zdjęcia na serwer - z ostatniego wypadu i z majówki :)Koniecznie! BTW - czy tylko u mnie serwer ma taką czkawkę? Raz loguje, raz nie, czasami loguje ale bez listingu plików, nie zawsze można się z nim połączyć. Pozdrawiam'E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 hmm.. u mnie chodzi OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkepassa Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 1. vigaCMHQ - NTV 650 Deauville2. wolkan - GPz900R3. morus70 - Iż 494. Autochton - Policjant (jak łańcuch dotrze) lub Trapi5. Pol_dek6. Я из девушкой поедем ... he, he .. z chęcią się piszemy na wyjazd - MrKepassa - 2 os. Varadero PS. Jeśli będziemy się spotykać przed wyjazdem - potw.szczegółów trasy - please, dajcie znać PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtrgk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 5 lat temu obmyslalismy gdzie by tu pojechać w długi weekend majowy aby nie było tłoczno i wybór padł własnie na Lwów tym bardziej że rok temu tam nocowalismy i mielismy namiary na tani hotel. No i ześmy sie przejechali bo sie okazało ze w długi weekend miasto jest tak zawalone ze nie ma opcji na nocleg. Nawet kwater prywatnych nie było (czesc lwowiaków tak sobie dorabia). Szukalismy pare godzin aby z bieda cos znalezc na jedna noc chociaz. Mam nadzieje ze Wy tak nie tarficie wszak to chyba tylko długi weekend majowy jest tak oblegany. W zeszłym roku jak wracalismy z Krymu to spalismy jakies 4-5 kilometry od Lwowa w małym hoteliku za jakies niecałe 70 zeta od osoby. Satndard naprawde europejski, nie był sie do czego doczepic. Motelik z knajpa i dobrym zarciem i parkingiem strzezonym. Życze udanego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 niestety - tym razem mnie dopadło Z przykrością stwierdzam, że sprawy rodzinne eliminują mnie z tego wyjazdu :biggrin:(( Bardzo proszę aby ktoś z listy zajął się dalszą organizacją wyjazdu - mnie pozostaną tylko zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Z przykrością stwierdzam, że sprawy rodzinne eliminują mnie z tego wyjazdu :D(( :D aż nie wiem co napisać... Żadnych szans, że pojedziesz? E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Earl --- przecież wiesz że ja nigdy nie odpuszczam okazji.....tym razem jednak poważne problemy rodzinne - i dupa blada :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi