MichałKaczmar. Opublikowano 25 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Rozmawialem z wlascicielem serwisu Kawasaki i zalecil odpalanie co 2 tygodnie, ale nie na chwile tylko na kilka - kilkanascie minut az do uruchomienia wentylatora. Przypuszczam, ze zawsze beda wady i zalety odpalania i pozostawiania. Najmniej niszczy sie silnik nieuzywany, dobrze zakonserwowany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 albo poprostu odpalaj ja ze startera rozruchowego ,albo z pomoca prostownika to Ci zawsze odpali ,taka jużzaleta tego motocykla ,coś za coś Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 podpinasz do aku i krecisz żeby niezdechł ,albo z kobyły jakie mają w serwisach ,albo na parkingach strzezonych :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Może ciut nie na temat, ale próbowałem kiedyś podpiąć równolegle na kable do totalnie wydojonego aku motocyklowego akumulator samochodowy i d**a. Nie zakręcił nawet. Powiem szczerze, byłem zdziwiony. Dopiero jak podładowałem motocyklowy aku to zapaliła Kawa na drugie zakręcenie już bez "pomocy".Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi