VinAlucard Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Panie i panowie jestem zmuszony odkurzyć temat... Motor u mechanika... wsyzsko ok... uszczelki przyszly do Derbi Sendda 50 cc R . Wszystko fajnie , mechanik dzwoni i okazuje się, że uszczelki nie pasują . (Zostały zamówione u Mieloch. Na Agt wysyłają od +100 zł. Sklepmotocyklowy.com nie posiadają takich uszczelek.) Jestem w kropce. Gdzie jeszcze szukać uszczelek ? Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ja u siebie mam poskładane na hermetyku i suchutko i nic nie wystaje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 taa hermetyk... nastepnym razem bedziesz musiał chyba flexem rozpoławiac silnik... mozesz kupic arkusz do wycinania uszczelek i delikatnie je jeszcze przesmarowac sylikonem.gorzej jezeli chodzi o niepasującą uszczelke pod głowice. ps.ile dąłes za uszczelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No niestety okazało się , że rypnięta jest uszczelka pod głowicą. Mechanik mówił też , że jakaś zewnętrzna uszczelka od glowicy jest w zlym stanie. W takim razie muszę szukać 2 pod głowicę xD. Za uszczelki dałem w sumie 30 zł. Dali i do seryjnego cylinda, ma pytałem 2 razy czy będą pasowały do cylindra MK? Tak, tak oczywiście. :bigrazz: Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi