tas23 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam, Szukam i szukam, ale zupełnie nie mogę znaleźć używanego uzwojenia do Thundercata. Widzę dwa rozwiązania sytuacji:1. Dopasowanie uzwojenia z innego motocykla - może ktoś wie, jakie jeszcze mogłoby pasować?? Może z R6, albo jakiegoś innego Yamahowskiego? 2. Przewinięcie w jakimś sprawdzonym warsztacie. Wiem, że nie jest to proste (tak przynajmniej wynika z wielu innych wątków, które na ten temat znalazłem), dlatego pytam, czy znacie jakiś warsztat, który można polecić w tej kwestii? Proszę o wszelkie rady i sugestie. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 yo! http://www.cyklo.acn.waw.pl/ szybko, tanio i solidnie. polecam :crossy: szynszyllxtz660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi