Jump to content

marcin93

Forumowicze
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralny

About marcin93

  • Rank
    CZYTACZ - zupełny świeżak

Informacje profilowe

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    Toruń

Osobiste

  • Motocykl
    Honda VTR 1000F
  • Płeć
    Mężczyzna

Metody kontaktu

  • Telefon
    570 376 319

Recent Profile Visitors

44 profile views
  1. Witam kolegów. Macie dość niezbyt atrakcyjnych breloków gumowych do waszych maszyn? Proponuję wam breloki z lekkiej sklejki, lakierowane, grawerowane z dwóch stron, na indywidualne zamówienie. Nie hałasują podczas jazdy, wyglądają oryginalnie, nie boją się warunków pogodowych ze względu na nałożony lakier. Pasują nie tylko do motocykli ale też do kluczy, na prezent Breloki wykonuje osobiście na profesjonalnej maszynie. Koszt 20zł + koszt przesyłki. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu poprzez forum lub telefonicznie Wybaczcie jakość zdjęć ale ograniczają mnie limity
  2. Tak czy inaczej będę wiedzieć na przyszłość. Dzięki za pomoc
  3. W odpowietrzaniu filozofii nie ma więc bez złośliwości proszę. Po prostu robiłem to odpowietrznikiem przy wysprzegliku to raz a dwa ingerencja w układ nastąpiła prawdopodobnie przy wysuniętym popychaczu, dlatego powietrze poszło aż do pompki i wszystko by się wtedy trzymało kupy
  4. Miałeś rację, przy pompie musiało złapać powietrza bo po poluzowaniu przewodu i odpowietrzeniu wróciło do normy, czyli jak to w vtr chodzi bardzo ciężko. Przejechałem się, jest ok. Dzięki za radę.
  5. No gdzie na odpalonym? Życie mojego sprzętu jeszcze mi miłe jak poczułem że sprzęgło nie łapie to sprawdzałem na zgaszonym. Jutro z rana sprawdzę z tym odpowietrzaniem o którym mówicie i dam znać. Oby to było tylko to
  6. No tak jak napisałem, ściągając tą kopułkę razem z nią zaczął mi wychodzić ten bolec. Nie było na nim żadnego wcięcia, rowka ani nic co by mogło dać do myślenia więc włożyłem go z powrotem i kontynuowałem pracę. Czyżby on coś przytrzywał w środku?
  7. Jedyne czego nie planowałem a co mi się wydarzyło to zaznaczony na czerwono bolec mi wyszedł
  8. odkręcałem tylko tą kopułke na 3 śruby (grafika) przy odpowietrzaniu zero powietrza, sam płyn. Mimo to kilkukrotnie próbowałem, klamka chodziła troszkę ciężej ale nadal to nie to co powinno być. A dźwignia wrzuca na 1, na luz a do góry jakby coś blokowało. Z tego co czuje sprzęgło w ogóle nie łapie
  9. Witam, szukałem podobnego problemu na forum, ale nie znalazłem. Mianowicie Po wymianie napędu w moim VTR i poskładaniu kompletnie nie reaguje sprzęgło (hydrauliczne), klamka bez oporu nawet po odpowietrzeniu, dźwignia na 1 i luz wrzuca, do góry jakby miało blokadę. Jedyne co było ruszane to aby dostać się do małej zębatki musiałem odkręcić wysprzęglik, oczywiście skręcony jest tak jak był. Wiecie co trzeba zrobić? Lub co mogło się roz.. zepsuć przy takiej operacji?
×
×
  • Create New...