broda Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 http://www.boxer-lubsko.com/zapmaj.htmlpodano juz termin ktosie wybiera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 http://www.boxer-lubsko.com/zapmaj.htmlpodano juz termin ktosie wybiera???Zgłaszam się!!!Jak tylko będę mał wolne i moto będzie już całe i zdrowe to jadę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Broda - wyloozuj, termin to koniec maja, więc przypuszczam że ten temat popłynie w sina dal :D Do tego czasu jeszcze będzie parę innych zlotów, więc do tematu lepiej wrócić po długim łikendzie majowym. PS. Jechać nie jechać :notworthy: ??? oczywiście, że... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jak będzie kasa to zamierzam też się wybrać :D . Już kiedyś polecaliście ten zlot, więc trzeba w końcu zakosztować dobrej zabawy :) Zlot za dwa miesiące dopiero, ale co tam - trzeba już trenować :notworthy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Mnie też proszę wpisać na listę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jak mi sie uda to też bym sie chcętnie przeleciał z paroma znajomymi :smile: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 wyciągam temat bo termin sie zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to ktoś był nazlocie w Lubsku organizowanym przez "Boxera" ??? Bo Ktoś mi mówił , ze nie jest tam ciekawie , ale widziałem fotki (z innych lat) i wydaje mi sie, że warto sie tam wybrać.Jeśli ktoś był to niech napisze jakie na nim wreżenie zrobił zlot w Lubsku , pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Wystarczy wipsać w pole "Wpisz słowa kluczowe" (na dole strony pod ostatnim postem) wyraz 'Lubsko', potem wcisnąc "przeszukuj tematy" i >pojawią< się tematy w których są opinie na temat tego zlotu :D Tam coś na pewno znajdziesz. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Odświeżam temat, bo w Budapeszcie uradziliśmy, że się wybieramy. Wpisywać się pały maści wszelakiej, bo chcę wiedzieć kto jedzie i którędy. Szukam współplemieńców z okolic Dębicy, Tarnowa, Krakowa, Śląska :icon_mrgreen: do wspólnej jazdy wybierających się do Lubska. Podawać daty i godziny. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 W tym samym czasie są juwenalia i jeśli tylko czas pozwoli to bardzo bym chciał być w Lubsku. Dam jeszcze znać na 100 % w przyszlym tygodniu. Pozdrawiam. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 W tym samym czasie są juwenalia i jeśli tylko czas pozwoli to bardzo bym chciał być w Lubsku. Dam jeszcze znać na 100 % w przyszlym tygodniu. Pozdrawiam. ;) Rozumiem. Zlot jest dla motocyklistów. Juwenalia dla dresów. Ale szanują Twoją decyzję Browar :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pędęm przybędęm :D , i kloszeków kilku zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 my jedziemy w piatek ruszamy z grodziska ok 17mam nadzieje ze bedzie fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Rozumiem. Zlot jest dla motocyklistów. Juwenalia dla dresów. Ale szanują Twoją decyzję Browar :D uuu PROCIE wiesz nie spodziewałem się tego po Tobie :D ja i dres ... hmmm jakoś mi to nie pasuje ! Poza tym juwenalia i jakis wyjazd motocyklowy dla mnie jest bez porównania... nawet pojechanie do sklepu po bułki na moturze jest lepsze od juwenaliów ! ! ! to tak w ramach sprostowania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi