Enduroboj. Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Tak jak w temacie. Zaciekawiły mnie te motocykle, w sumie to mały wyskok w przyszłość i może właśnie któreś z nich będzie następcą wspaniałej i ponadczasowej CZy :!: Chodzi mi głównie o charakterystki silników, zawieszenia, no i ogólnie jak się prowadzą :!: Wiem że paru zasłużonych użytkowników forum miało te motocykle i może oni podzielą się swoimi opiniami :!:Dzięki za odpowiedźi. Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 klx chyba lepszy i lzejszy... od jakiegos czasu jezdza z nami dwa klx'y 300... moc ok. 35 KM...generalnie fajny motor ale do enduro... nie na tor !zawieszenie jenak troche za slabsze...a jak dr? byl temat...ale porownujac to chyba klx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Zdecydowanie KLX, kjesdt dużo lżejszy od DR Mococwo 300 jest taka sama jak Dr a te 35 Km to bajka, bo 250 ma 24 a 300 poniżej 300 ale konie koniami a rzeczywistość jest taka, że klx chodzi naprawde fajne i w czasie jazdy ma sie wrażenie ze dysponuje większa mocą. Za DR przemawia cena bo kazwy są droższe i mają słaobo rowzinieta sieć servisową dlatego długo na częsci sie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 A czy KLX 250 jest tak samo lepszy od DR350 :?:A jak jest z zawieszeniem, nadaje się tylko do endurowania czy także na tor :?: A i jak jest z mocą np. w porówaniu do 125 2T. Obecnie mam przyjemność śmigać na CZ125. I co do zawieszenia prowadzenia itp. to jestem pewien że KLX czy DR są sporo lepsze i barziej funkcjonalne, a jak jest z mocą :?: Czy po przesiadce z sety można czuć niedosyt :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 W DR zawiasy są całkiem całkiem a w klx ale w wersji R jeszcze lepsze. Mocy nie będzie Ci brakować, bo to 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ok dzięki wielke za odpowiedź. W sumie to taki ostry wybieg w przyszłość bo ten cały sezon będe śmigał na CZ :!:A może jakieś fabryczne wady, spalanie itp. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi