SiwyKLR Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Mój tata ma zamiar kupić Yamahe Virago 1100 :D Dzisiaj byliśmy ten motocykl oglądać, bardzo ładnie wygląda, żadnych rys, otarć, wycieków.Jest to rocznik 1989. Moto ponoć bezwypadkowy, przejechane ma 16.000milPoprzedni właściciel (sprowadzony z Belgii) pochromował co się dało ( rama, wahacz, kardan itd.)Kwota jaką trzeba za ten motocykl wypłacić to 9.000zł. + rejestracja.Warto dać tyle za ten rocznik??:? Proszę o konkretne komentarze, ponieważ jutro do godziny 12:00 musimy dać odpowiedź czy ją bierzemy. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Chyba 116.000 mil? :D Cena wydaje się być przystępna porównując do ofert na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Moto ponoć bezwypadkowy' date=' przejechane ma 16.000mil [/quote']Ja bym przede wszytkim sprawdził to ponoć, a co do przebiegu to mam takie samo zdanie jak kolega wyżej :roll: bo poza tym moto prezentuje się b.ładnie, chociaż troszkę gołe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyKLR Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Moto ponoć bezwypadkowy' date=' przejechane ma 16.000mil [/quote']Ja bym przede wszytkim sprawdził to ponoć' date=' a co do przebiegu to mam takie samo zdanie jak kolega wyżej :roll:[/quote'] Motocykl naprawdę wydaje się być prosty i nierozwalony.Z tym licznikiem to na serio nie wiem, motocykl jest czysty, zadbany, widać że ktoś przy nim trochę czasu spędził.Kolanka wydechowe czyste :? Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie tej Yamahy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ta chromowana rama nie budzi zaufania ale najlepiej sprawdź koła na każdym jest data produkcji - każde koło powinno być z tego roku na który są papiery no i oczywiście będzie terkotał rozrusznik ale ważne czy kręci poza tym kolr spalin z obu wydechów żeby nie było tak że jeden kopci a drugi nie :D Sprawdźcie oczywiście czy wszystkie śruby w deklach są orginalne ( jeżeli są rużne to nie zostawił tego profesjonalny zakład tylko nasi spece :DGeneralnie uważam że ten model jest warty tej kasy i można na nim pośmigać naprawdę fajnie - jeżeli jest w dobrym stanie technicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 nie wiem czy dobrze kombinuje ale to chyba wersja USA, a z tego co słyszałęm to bardziej polecane są wersje Japan :D przed zakupem bym się dobrze motorkowi przyjrzał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Z frędzlami wszystko możliwe. Parę lat temu w Holandii spotkałem gościa na Intruzie 800, zaczełęm z nim gadkę że miałem taki sam ale jego to nówka ... facet zaczął się śmiać i mówi że maszyna ma dziesięć lat ( z 92 roku ). Na liczniku było niecałe 10tys. czyli jeden tysiąc rocznie. Inna sprawa że po polskim tuningu wszystkiego można się spodziewać :roll: zabrać dobrego speca, obejżeć i nie napalać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyKLR Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Motocykl jest już u mnie w garażu :P :( :P Wszystkie śruby w deklach orginały, na felgach jest ten sam rok co w papierach.Do wymiany jest akumulator bo ledwo co kręci :? Najważniejsze że tata chodzi teraz po domu z uśmiechem na twarzy :D Dziękuje bardzo za podpowiedzi :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Najważniejsze że tata chodzi teraz po domu z uśmiechem na twarzy Very Happyi mam nadzieję, że nadal tak będzie, szczególnie w najbliższym sezonie w którym jak sądzę będzie się dużo działo.Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 NO to gratuluje zakupu virago dobra maszyna bedziecie zadowoleni i życze wam wiele udanych wspólnych wypadów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi