Gość motoitalia.pl Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam Sprowadzam motocykle z Włoch - wyłącznie bezwypadkowe, w stanie idealnym. Każdy motocykl przed zakupem jest szczegółowo analizowany pod wzgledem stanu technicznego i wizualnym. Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że nie zajmuję się sprowadzaniem części, motocykli powypadkowych oraz starszych niż 2000 rok!!!Zapraszam do Piły! Zapytania proszę kierować telefonicznie lub na adres e-mail Aktualna oferuję: HONDA CBR 600 F4i - prod. 2005 HONDA CB 600 F5 HORNET - prod. 2005 HONDA CBR 1000 RR Fireblade - prod. 2007 (HRC) HONDA CBF 600 N - prod. 2005 HONDA CB 600 Hornet - prod. 2006Honda CB 900 Hornet - prod 2002 Motocykle można obejrzeć na allegro pod loginem BROCKER a wkrótce na www.motoitalia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subaracz Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 UWAGA na tego człowieka. TO OSZUST! Pojechałem oglądać motor, spisaliśmy umowę i wpłaciłem zaliczkę, ponieważ nie było kompletu dokumentów.Dokumenty miały przyjść lada dzień, jednak w umowie zapisaliśmy ostateczny termin oczekiwania, po którym (w razie ich braku) mogę zrezygnować z zapisów umowy i zażądać zwrotu zaliczki. Oczywiście dokumentów nie ma do dziś (ostateczny termin wg umowy mijał 28-08-2008r.). Początkowo gość tłumaczył się, że pieniądze już wysłał i jest wielce zdziwiony, że nie mam ich jeszcze na koncie. Teraz już nie odbiera telefonów... Sprawa trafi do sądu. OSTRZEGAM WAS, nie warto się zadawać z takimi ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No to naprawde nieładnie, tez bym sie wkurzył. lle dałeś tej zaliczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 A może się przejedziesz do niego? Bo z tego co pamiętam to mi też wspominał, że ma firmę i może nie odbierac telefonów jak jest za granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi