Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Sprzedałem swoją yamahę i szukam jakiegoś typowego enduro. Czy zna ktoś to moto z allegro???http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28668238 Czy jest bardzo drogi w eksploatacji, jak z dostępnością do części? Pomocy bo zostałem bez motoru :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Ten KTM to całkiem fajny moto. Silnik ten sam co w yamasze DT 125 Tyle ze z z zozrusznikiem ( dt 125 RE). Co do częsci to salnonów KTM i servisów jest dużo wiec dostęp do częsci jest łatwy. Na ebay można kupić cały silnik za 200 EuroW silniku dżemnie naprawde duzy potencjał. Moja dt przy wrzucaniu 2 biegu z gazem staje prawie pionowo na tylnim kole. Co do zawieszenia to jest lepsze niż te w Dt wiec w skrucie ten KTM to taka troche lepsza DT 125 Dopisano. Ja prawdopodobnie bede swoją DT sprzedawał. Siilnik po remoncie, odblokowaniu i tuningu. Jezdzona ze 2 tygodnie - powód sprzedazy jest taki ze sie połamałem i w tym sezonie raczej sobie nie pojezdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Strzalek_t, dzwoniłem do tego kolesia, cena ostateczna to 5900 - myślisz że się opłaca za taką kasę?. Mówił że do wymiany są uszczelniacze lag bo cieknie olej. Dzwoniłem też do innego kolesia z ogłoszenia o takiego KTM lc2 i mi powiedział że takie były tylko białe (tak jak jego). Czy to możliwe? Masz może jakieś zdjęcia takich sprzętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Dzwoniłem też do innego kolesia z ogłoszenia o takiego KTM lc2 i mi powiedział że takie były tylko białe (tak jak jegoNie prawda zółte też robili bo kolor zalezy od roku te białe sa starsze. Tu jest kila fotek LC2 http://www.bikepics.com/ktm/125lc2/ Dopisano. Ja prawdopodobnie bede swoją DT sprzedawał. Siilnik po remoncie, odblokowaniu i tuningu. Jezdzona ze 2 tygodnie - powód sprzedazy jest taki ze sie połamałem :buttrock: i w tym sezonie raczej sobie nie pojezdze w piątek ide na kontrole i wszytko sie okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 A wiesz dokładnie do którego roku były białe. Ten drugi (od białego) mówi że jego jest 96 rocznik, wszystko co było zużyte jest wymienione, nawet łożyska w silniku i podobno ma na to kwity. Niedawno się połamał na nim i ma go dość. Tylko czy przypadkiem nie jest to jakiś staroć jeśli jest biały? P.S.Dzięki za link do zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Biełe sa chyba do 95 roku a od 96 sa juz pomaraniczowe. Tyle ze czesto sie spotyka motycykl z roku produkcji np 95 a kupiony w 96 ( zasze sa upusty) albo poprostu koles kręci. Lc2 to dosc żadki model i troche trudno sie płapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Chyba w sobotę wyruszę na poszukiwanie moto. Mam jeszcze trochę czasu na poszukiwanie, w razie czego jak znajdę coś (w.g mnie) ciekawego to pozwolę sobie zapytać cię o radę:buttrock: :crossy: . Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Strzalek_t, niestety, KTM LC-2 (pomarańczowy z allegro) sprzedany. Zadzwoniłem wieczorem żeby umówić się z gościem na obejrzenie i właśnie pisał już umowę sprzedaży. Znowu drugi (ten biały) podobno ma coś nie halo z gaźnikiem i koleś stwierdził że sprzeda dopiero jak go zrobi. Nadal jestem bez 2 kółek :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Kristi_tdr125, Ty tyle nie myśl, tylko kupuj Yamahe DT 125 od Strzałka :buttrock: Przynajmniej będziesz miał pewność, że sprzęt jest w bdb stanie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Teżci ją polecam!! pohodzi ode mnie i bardzo fajny to motorek do pojeżdzenia :buttrock:tylko zalezy ile będzie za nia chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Teżci ją polecam!! pohodzi ode mnie i bardzo fajny to motorek do pojeżdzenia tylko zalezy ile będzie za nia chciał Teraz to mozna nnim całkiem ostro nawet pojezdzić. Jak ją kupiłem to ona praktycznie nie jechałą ( ah te niemieckie blokady :buttrock: ) Teraz to całkkiem inny motocykl oczywiscie pod wzdględem silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Niestety nie zawsze chcieć znaczy móc. Wiem że moto strzalka_t jest ok, ale nie wiem czy dam radę skombinować kasę bo trochę mi brakuje. :crossy: Mam nadzieję że już niedługo będę :buttrock: na jakimś sprzęcie. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 A za ile tą Yamahe sprzedajesz i który rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi