anon1m00s Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam wszystkich!Nie wiem czy dobrze trafiłem z kategorią. Ale do rzeczy zamówiłem 24 kwietnia w serwisie Triumph LIBERTY MOTORS Łódź uszczelki świec i pokrywy zaworów. Czas oczekiwania z tego co powiedział pan do 4ch tygodni :banghead: czekałem cierpliwie. Minął 5 tydzień nadal nic nie wiadomo. Pan w serwisie twierdzi ze trzeba czekać. Czy miał ktoś kiedyś podobną przygodę? Nie ukrywam frustracji bo sezon w pełni kupiony nowy motocykl i stoi w warsztacie :) (P.S. nie rozumiem z kąd tak długi okres oczekiwania czy oni w triumph'ie robia to na zamówienie :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 chinol na krajzedze wycina te uszczelki, a zanim doplyna rzeka hoszi-min to przeciez swoje trzeba odczekac... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 ja bym zabrał z tamtąd motocykl a uszczelki kupił na jebaju, jeśli były robione zaworki to sprawdził bym to u innego mechanika Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Dla siebie zamawiałem przez Warszawę klucz surówkę i wkładkę blokady kierownicy. Też czekałem 3 tygodnie. Kiedy zacząłem się robić niecierpliwy i dawać temu upust, nagle obie części przyfrunęły. Ale trochę to trwało. Nie wiem, gdzie jest przestój. Albo Liberty czeka i zbiera zamówienia, żeby stworzyć większą paczkę i nie płacić dużo za transport albo w Triumphie tyle to trwa. Obstawiam wariant 1. Edytowane 30 Maja 2015 przez Maartin Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 http://www.worldoftriumph.com/section.php/4379/1/triumph_parts/99df188e3ce161d49873667b88eae48cZamawiaj sobie stąd, nawet z transportem potrafi wynieść taniej niż w IM... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anon1m00s Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ok Panowie dziękuje za odpowiedzi. Jak do końca tyg nie przyjdzie (6 tygodni) rezygnuje od nich i biorę z podanej strony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi