pancur Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na Proletaryat trzeba wpaść :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Zgodnie z hasłem PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ :).....Karol widzę że na wielkim Bandycie wylądowałeś...Rozkręcony czy wystraszony niemiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja niemców nienawidzę :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Też się wybieram, gadałem z Igorem, będzie grubo (tylko żeby parada nie była jak w ubiegłym roku po lasach, polach i przecinająca kondukt pogrzebowy). Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Hehe, do Jedlińska to na piechotę czy stopem trza będzie przybyć, przynajmniej nie będzie problemu powrotu w niedzielę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jest organizowany jakiś grupowy wyjazd na zlot z Radomia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 A co tu organizować? Przecie to rzut lemieszem i dwa oddechy nietoperza stąd ;) Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a wie ktoś o której to się zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jak na plakacieParada o 13 w sobotę reszta jak w plakacie Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 moje niedopatrzenie... dzięki Pancur ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Pancur, jedziesz? zabierasz P? Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jadę i zabieram mały plecaczek.Może zajrzę i jutro na chwilę.Nie zostaje na noc. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Fajnie, Kuba się ucieszy. Na Proletaryat nie wpadniesz? Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 W sobotę jestem i z chęcią na Proletaryat.Opcja by odprowadzć moto do chałupy i pić na zlocie albo u mnie w garażu.Zobaczym jak się to rozwinie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi