Seba07 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam "większych" braci... :notworthy: nie znalazłem zbyt wielu tematów o MT-03, a że MT to jedna wielka rodzina...Witam się z wami serdecznie (może kiedyś i ja przesiądę się na 01, na razie bawię się na 03) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pozdrawiam wszytkich i witam na forum . od czerwca pomykam na MT-01 P.s Zsakul czy kolo Jurka w Bełchatowie to ty byles? i chyba 22 jestem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pozdrawiam wszytkich na forum i klaniam sie jako ten świezak i nowy posiadacz MT-01 p.s Adasko444 daj sygnal , troszke sie kręce po Częstochowie i okolicach , ale MT-eka nie widzialem , chętnie pogadam . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Słoma, oczywiście, że byłem. Juras to jedyn gość ze znanych mi, któremy nie boję się moto do serwisu oddać :) A widzieliśmy się kiedyś?Z miesiąc temu jak przyjechałem do Jurka, to ktoś na MT'eku na tablicach z Częstochowy własnie odjeżdżał, to Ty byłeś? (a jak znasz go dobrze to możesz mu krzyknąc, że już nawet w Częstochowie słychać, że Lgockie pola Jeep'em rozjeżdża :P ) Edytowane 4 Lipca 2011 przez zsakul1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 no znam go juz kilka lat:P to ja :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 MTeki muszą strzelac i prychac jak tego nie robią znaczy,że są zepsute :icon_mrgreen: Dzisiaj wieczorem w Gostyniu niedaleko Lidla mijałem sie z czarnym MTekiem,jechałem srebrnym VZRem,czy to był ktoś z szanownych kolegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kręciłem się dzisiaj wieczorkiem kolo Lidla, ale żadnego VZRa nie zauważyłem. Z tego co wiem to jest chyba jeszcze jeden czarny w Gostyniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) To był czarny MTek na oryginalnych wydechach i atrapy wlotu powietrza też miał czarne,a MTeką z Gostynia służe pomoca wrazie jakis problemów z MT,latałem takim sprzętem 3 lata i zrobiłem 30tys,km więc troche o nim wiem :biggrin: i powiem szczerze,że złego słowa na temat tego modelu powiedziec nie moge :buttrock: Edytowane 7 Lipca 2011 przez maciej MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 W takim razie to nie bylem ja. Mój to seria + Akrapy i w zasadzie nie czarny tylko bardzo ciemny fiolet. Dzięki za gotowość pomocy, fachowej wiedzy nigdy za dużo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ciemny fiolet to tak jak mój :biggrin: miałem troche dodatków min,PC III,K&N,air boxa przerobionego ,crash pady itp,często jestem w gostyniu,więc w razie jakich kolwiek pytan,prosze walic śmiało,wszelkie naprawy też moge przeprowadzic,poza regulacją wtrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras31 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) WitamOd marca 2011 jestem kolejnym posiadaczem MT-01, jak dobrze naliczyłem 23, czarny 2009r. do niedawna wersja MT-0S, ale pościągałem owiewki, wydeszki oryginały przerobione u Edzia. Poszukuję czarnych boczków lub akcesoryjnych (karbon), bo po ściągnięciu zestawu OS mam gołą ramę :P. Pozdrawiam Edytowane 13 Lipca 2011 przez Maras31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam, witam ostatnio widziałem MTka całego czarnego w Gostyniu i tak właśnie mi przez myśl przeszło czy przypadkiem nie pozdejmowałeś owiewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras31 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 BruusZX6 musimy się kiedyś spotkać i polatać razem co dwa MT’ki to nie jeden, jakbyś miał ochotę to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Ja ochote mam zawsze :) tylko czasu wolnego jakoś mało. Jak by co to jutro lete na czeskie winkle. Traska coś koło 600km. Wyjazd około 7:00 zapraszam (miał być Kołobrzeg, ale tak samemu nad morze mi nie po drodze) Edytowane 15 Lipca 2011 przez BruusZX6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras31 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Niestety w ten weekend nie mogłem – zarezerwowany dla żony, z uwagi na to, że tydzień temu byłem na Helu MT-kiem. Na czeskich winklach jeszcze nie byłem, więc z chęcią sie kiedyś wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi