banka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wiecie co...? do dupy te nasze warszawskie parady ślubne są... w Szczecinie było 60 maszyn-i to było dopiero widowisko :icon_mrgreen: hola hola nie ładnie tak nawet jeśli to było z przymrużeniem oka, do dupy to najwyżej może być papier :icon_mrgreen: żałuje, że nie mogłem dołączyć, napewno było super :) ale miałem %$!@# zaliczenia na uczelni :) przy najbliższej okazji chętnie dołącze pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wiecie co...? do dupy te nasze warszawskie parady ślubne są... w Szczecinie było 60 maszyn-i to było dopiero widowisko :( No to super i pogratulować organizatorom. :( :( Dużo dojechało maszyn z Wa-wy i okolic? A swoją drogą ciekawe czy Szczecin zrewanżuje się np. przyjeżdżając na paradę do nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 hola hola nie ładnie tak nawet jeśli to było z przymrużeniem oka, do dupy to najwyżej może być papier :wink: tu się nie ma co obrażać, bo jakoś tak jest w Warszawie, że te parady malutkie wychodzą. zobacz sobie fotki ze ślubu Myciora albo o tu http://picasaweb.google.pl/petruslip/LubKrystiana rozumiem, że nie wszystkim chce sie jeździć na ślub ludzi, których nawet nie znają, ale... jakoś tak jest, że warszawscy motocykliści nie są zbyt chętni na jakiekolwiek parady. świąteczne Mikołaje w wielu miastach kończą się przejazdem kilkuset maszyn. a u nas nic. na WOŚPie trochę nas było-ale bądźmy szczerzy-biorąc pod uwagę ilość motocyklistów w tym mieście, był to wynik marny. więc jeśli ktokolwiek miałby się poczuc urażony moją uwagą, to tylko ci aspołeczni ;) zresztą-ich też nie miałam zamiaru obrażać, bo przeciez nikt nikogo do niczego zmuszać nie będzie. Zappa-z Warszawy była zatrważająca ilość motocykli-sztuk raz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 z Warszawy była zatrważająca ilość motocykli-sztuk raz :) No to pełne słowa uznania że też chciało Ci się... tak samej :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi