Tom01 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Przeszukałem całe forum, ale odpowiedzi nie znalazłem. Proszę więc użytkowników o opinię w kwestii czy lepsza jest kurtka długa czy krótka? Pytanie nie jest takie banalne, jakby się zdawało, bo chodzi mi o kontekst chopperowy. Motocykla nie mam, ani tym bardziej nie mogę pojechać do sklepu aby się z tym poprzymierzać. Taki typ jednak najbardziej mi odpowiada i wcześniej czy później będzie. Zastanawiam się mianowicie, czy długa kurtka na takim motocyklu nie przeszkadza, nie przysiada się jej tyłkiem oraz nie tworzy się poducha z przodu? Kurtkę muszę szybko kupić (spodnie zresztą też), bo na skuterze również w lato zimno i niewesoło wygląda perspektywa poobdzieranych łokci w razie gleby. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 nie widzi mi sie to chopa długa kurtka, aczkolwiek ja zasówam innym typem i długa kurtensjia mi nie przeszkadza, tylko ja mam pozycje wręcz wyprostowaną, choć czasem tez lekko podwiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom01 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Problem rozwiązałem. Udałem się do sklepu i po przymiarkach nabyłem długą. Nie są one, mowa o Roleff, tak długie, jak mi się wydawało i nie przeszkadzają w siadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przeszukałem całe forum, ale odpowiedzi nie znalazłem. A tiu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...5861&hl=d%B3uga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 mowa o RoleffTo one mają taki pasek co sie ciągnie pod kurtką od tyłka po klejnoty i ci wtedy nie podwiewa, taką zakupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom01 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A tiu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...5861&hl=d%B3uga Ot, ślepota ze mnie. :-) To one mają taki pasek co sie ciągnie pod kurtką od tyłka po klejnoty i ci wtedy nie podwiewa, taką zakupiłeś ? Tak, dokładnie to model Berlin. Nie wiem czy ten pasek w kroku będzie potrzebny. Nabyłem też spodnie i całość jest bardzo dobrze dopasowana. W razie podwiewania wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi