-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 PLanuje trase 300-350 km po lubelskim moze Bialystok Bialowierza. Jezeli bylby ktos chetny jakas 50 ewentualnie 80 pisac, okolice Bialej Podlaskiej Trasa jeden dzien. LIPIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Akurat wczoraj byliśmy z kumplem w Białowieży na dwie maszyny i muszę ci powiedzieć, że na "kibelkach" może nie wystarczyć czasu. Robiliśmy co prawda dosyć długie postoje (sam nie wiem dlaczego aż tak długie :) ), dało to w sumie 10 godzin jazdy, postojów i zwiedzania. Przelotowa na poziomie 90-100 km/h. Między Horoszkami (k. Konstantynowa) a Siemiatyczami droga jest niezła (szczególnie dk 19), potem do Kleszczeli też w miarę, ale do Hajnówki to kicha, zamiast asfaltu jakaś kupa kamyczków (co prawda trzymają się kupy, ale strasznie trzęsie), a do Białowieży asfalt połatany, co więcej, cały odcinek biegnie przez las (puszcza w końcu :-)). Znajdziesz takich twardzieli? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no wlasnie szukam, jedengo ziomka juz mam tylko ze na DT 125 :crossy: to nie wiem czy bede za nim nadarzal , a w 16 godzinach mysle sie zmiescimy :P Z Lomaz jestes to moze sie stykniemy kiedys, tako niedaleko sie przeleciac w weekend. w niedziele planujemy serpelice, wpadasz?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi