iwan002 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Witam mam wazna sprawe zaliczylem szlifa swoją CB 500 i pech chcial ze stracilem zegary przez to bo dostalem butelką 5l w zegary i lampe i mam problem chcial bym sie dowiedziec od czego moge dopasowac inne bo od cb 500 są drogie jak nie wiem i mam pytanko Od jakich modeli motocykli moge to dopasowac był bym bardzo wdzieczny za pomoc dzieki pozdrawiam (honda cb 500 y 2000r.)Prosze was o pomoc Edytowane 14 Czerwca 2008 przez iwan002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Poszukaj w katalogach akcesorii i sklepach internetowych. Tam czesto są takie pseudo-tuningowe zegary do czegokolwiek. Kup prędkościomierz a obrotomierz olej. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan002 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Kurde wlasnie nie moge znalesc nic takiego moze jakas podpowiedz jakis model motocykla moze ktos ma na sprzedarz z góry dziekuje a np od suzuki bandit 1200http://moto.allegro.pl/item383539599_suzuk...200_zegary.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) To zależy czy zegary Bandita są mechaniczne czy elektroniczne. W CB500 masz zegar napedzany linką a obrotomiesz zapewne też. W Nowych moto obrotomierze są napędzane od modułu zapłonowego (mój H-D z końca lat 80-tych już tak ma :icon_rolleyes: ) i nie dasz rady nic z tym zrobić. myślę że nie warto kombinować. Założ tymczasowo licznik rowerowy i dobrze go ustaw co byś nie dostał mandatu za prędkość i nie stracił dowodu rej. za brak prędkościomierza a w międzyczasie poluj na oryginalne zegary do CB500. Patrzyłem na ebay.uk za zegarami do Cebuli ale jest tylko 2 aukcja i ma juz 70GBP. Pewnie lokalne szroty moto będą mialy zegary ale nie wiem jakie ceny. Edytowane 15 Czerwca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi