DżygiT Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Mam HORNET 900 i kupiłem amor skrętu ohlins lecz jedynie z mocowaniem samego amora. To amor o krótkim skoku około 7 cm. Nie nadaje się na mocowanie laga - rama bo skok przykrótki. Zastanawiałem się czy nie wstawić go pod półkę i zespolić z lagą a mocowanie ramienia do "czegoś" z ramy. Jest alternatywa LSL lub Scots ohlins na główkę ramy ale to dla mnie za duży wydatek.Może ktoś z was ma i montował już taki zestaw. Dajcie znać. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez DżygiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżygiT Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Widzę że nie ma innego konkretnego sposobu i gotowca do mocowania. Może ktoś z was ma jakikolwiek amor skrętu w HORNECIE proszę o fotki, może coś zapożyczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi