Beti Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Uwaga, uwaga!!!!!!!!!!!!! 12 lipca 2008 roku w Bojanowie, mojej male, kchanej mieścnie odbedzie sie zjazd motocykli. Tradycyjnie jest on organizowany przez tate Mirka :D, wiec nie powinno nikogo zabraknac.Co niekotrzy mieli okazje juz uczestniczyc w imprezce z tego cyklu. Dla tych co nie wiedza o co chodzi :banghead: Pierwszy zjazd odbyl sie w 2006. Wtedy motocykli bylo niewiele, poniewaz byly to poczatki. Tata Mirek chcial cos zrobic dla naszego miasteczka i za zgoda wladz gminy zajal sie organizacja tego typu atrakcji, no bo inaczej tego nie mozna nazwac. Dla nas to przyjemnosc, dla mieszkancow atrakcja. I tak juz zostalo. Rok temu motocykli przybylo, nie pamietam dokladnej liczby, ale bylo to cos kolo 70 motocykli. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie jeszcze wiecej. Jak to wyglada. Motocyklisci zbieraja sie kolo godziny 15.30 na rynku w Bojanowie. O 16.00 jest wyjazd. Ma on na celu przejechanie traski liczacej 20 - 30 km rekreacyjnie :bigrazz: (trasy jeszcze nie ustalilismy, ale cos wymyslimy). Nastepnie przyjazd na amfiteatr w Bojanowie i w zaleznosci od tego jak kto chce, zabawa przy muzyczce, tance, spiewy - jak kto woli :PCala ta impreza jest w ramach DNI BOJANOWA.Wiec nie planujcie nic na 12 lipca, no dobra...juz w waszych kalendarzach jest zapisane: ZJAZD W BOJANOWIE :) :) Serdecznie wszystkich zapraszam w imieniu taty Mirka i swoim, czyli corki taty Mirka ;) Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czas najwyzszy odwiedziec Bojanowo nio i Beti :icon_razz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Gdyby nie to ze bede w tym czasie w Mielnie to bym wpadł :icon_mrgreen: Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Pisac, kto jest chetny?? Bo tak chcialabym wiedziec:) Juz wiem, ze kilka osob bedzie...a co z reszta??:P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 musimy pisac? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witasie leniwcu, Ciebie to sie nie tyczy:P toz to napisalam "wiem, ze kilka osob bedzie":icon_mrgreen::D:D Wiec juz nie musisz nadwyrezac swych paluszkow piszac na klawiaturze :icon_twisted: A co z Bestiami, Matysami, Irkami, itp??:icon_mrgreen::):icon_mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Hej Beti jak wszystko wskazuje na to ,że będę :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Będę myślę ... tak zrobię ... chyba nie sam ... dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No fajnie było. Ania pamiętaj o włosach :notworthy: Beti fajnie wyglądałaś (naprawdę) . Kuba wywal te gaźniki, są do bani :) W drodze powrotnej zaliczył bym dzwona, ale jakoś udało się z tego wybrnąć :biggrin: Pozdro i do zobaczenia następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Calkiem fajnie chyba sie udalo, niestety jak zwykle spoznieni :icon_mrgreen:szkoda ze nie dotarli Ci ktorzy mowili ze beda, za to byli Ci ktorzy sie nie zapowiedzieli :icon_mrgreen:Jakis puszkarz Ci Irek wyjechal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Tak, za Dąbrówką , ale na szczęście dobrze się skończyło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ze skruchą piszę , że zawiodłem ... miałem być byliśmy ustawieni ale pochrzaniłem godziny :| i tak jak zawsze Witas jest spóźniony to ja bym teraz potroił to spóźnienie :| Sorki people Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Uwaga, uwaga!!!!!!!!!!!!! 12 lipca 2008 roku w Bojanowie, mojej male, kchanej mieścnie odbedzie sie zjazd motocykli. Tradycyjnie jest on organizowany przez tate Mirka :D, wiec nie powinno nikogo zabraknac. Co niekotrzy mieli okazje juz uczestniczyc w imprezce z tego cyklu. Dla tych co nie wiedza o co chodzi :) Pierwszy zjazd odbyl sie w 2006. Wtedy motocykli bylo niewiele, poniewaz byly to poczatki. Tata Mirek chcial cos zrobic dla naszego miasteczka i za zgoda wladz gminy zajal sie organizacja tego typu atrakcji, no bo inaczej tego nie mozna nazwac. Dla nas to przyjemnosc, dla mieszkancow atrakcja. I tak juz zostalo. Rok temu motocykli przybylo, nie pamietam dokladnej liczby, ale bylo to cos kolo 70 motocykli. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie jeszcze wiecej. Jak to wyglada. Motocyklisci zbieraja sie kolo godziny 15.30 na rynku w Bojanowie. O 16.00 jest wyjazd. Ma on na celu przejechanie traski liczacej 20 - 30 km rekreacyjnie :) (trasy jeszcze nie ustalilismy, ale cos wymyslimy). Nastepnie przyjazd na amfiteatr w Bojanowie i w zaleznosci od tego jak kto chce, zabawa przy muzyczce, tance, spiewy - jak kto woli :P Cala ta impreza jest w ramach DNI BOJANOWA. Wiec nie planujcie nic na 12 lipca, no dobra...juz w waszych kalendarzach jest zapisane: ZJAZD W BOJANOWIE :) :) Serdecznie wszystkich zapraszam w imieniu taty Mirka i swoim, czyli corki taty Mirka ;) Czy w Bojanowie w tym roku jest organizowany jakiś zlot ? A może stunt był zakwalifikowany jako zlot.... Edytowane 10 Lipca 2009 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi