MARTINEZ Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) jeśli chodzi o usługę dla kogoś to powiem szczerze ze się jeszcze czegoś takiego nie podjąłem. sam sobie to wiadomo ze bez kosztów. generalnie wydrukowanie 1m kwadratowego foli kosztuje około 100zł. mówię o foli standardowej. lepszej jakości folie którymi łatwiej oklejać i nie blakną na słońcu i trudniej zetrzeć nadruk są na pewno droższe. oklejanie moto nie było zbyt skomplikowane. najtrudniejsza jest obróbka komputerowa druku , przeniesienie pomysłu na folie a potem na moto i żeby w łączeniach jakoś to wyglądało dlatego puzzle były dobre bo łatew do wykonania :) jeśli chodzi o kask chciał bym jakaś wyjątkowa postać :) może być i wymyślona a może być z kreskówek lub z horroru. najlepiej by miała okulary jakieś wielkie bym folią jak najmniej zasłonił szybę w kasku. szyba w kasku oczywiście będzie ciemna :) u kogoś na forum w awatarze widziałem coś podobnego co mi się podobało ale chciał bym coś niepowtarzalnego. tak wyglądał PUZZLE BIKE pod koniec sezonu, mam w planie na ten co będzie znowu coś innego z nim wy myśleć bo kurczak w cieście mi się znudził ;) http://img233.imageshack.us/img233/5804/12122321am6.jpg Edytowane 5 Stycznia 2009 przez MARTINEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTINEZ Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 MAM W PLANIE DODAĆ KILKA CZERWONYCH DODATKÓW :) OCZYWIŚCIE TE NAKLEJKI Z KURCZAKIEM DO ZERWANIA A MYŚLĘ O CZERWONEJ DELIKATNEJ KLATCE NA OWIEWKACH I STELAŻU :) CZEKAM JAK TYLKO ZDEJMĄ MI GIPS Z ŁAPY I SIĘ BIORĘ DO ROBOTY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Świetnie się prezentuje pogratulować :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi