Notturno SV Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) ehhh kochane przepisy :) a jak jest z blokadfa na tarcze pzu mowi jasno ze chonoruje xene z alarmem ale jak mi udowodnia ze ja zalorzylem ?? tzn jak ja mam to udowodnic:) Edytowane 29 Maja 2009 przez Notturno SV Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Chyba nie musisz specjalnie udowadniać, oddajesz komplet kluczy do niej i pewnie oświadczenie że była założona i wsio. Oczywiście musisz miec FV na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Wystarczy przy ubezpieczeniu pokazać fakturę na twoje dane i to wszystko. Nie musisz z niej korzystać potem :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerox96 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam, Kilka dni temu kupiłem nowy motorek i muszę go sobie ubezpieczyć. Obowiązkowe OC, i do tego AC lecz PZU do autokasko wymaga zabezpieczenia z atestem. I tu moja prośba do Wszystkich znających temat o pomoc co dokładnie muszę kupić np. na allego by ubezpieczalnia i to unała (musi mieć atest). Najfajniej by było gdybyście wstawili jakieś linki produktów nie tylko allegro może być ścigacz.pl mnie jest to bez różnicy. Z góry dzięki i dobrego nadchodzącego nowego sezonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi