bleobheris123 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Chcialbym sie dowiedziec czy warto kupic ten skuter, a dokladnie czy jest awaryjny, czy czesci sa drogie itp..za odpowiedzi z gory dziekuje;p pozdrawiam a dokladnie interesuje mnie ten skuterhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M812933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Eee nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się że Jet Force C-Tech był na wtrysku, a nie na gaźniku.To chyba jego największa różnica w stosunku do speedfighta była więc uważałbym z tą sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleobheris123 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 tak, tylko ten skuter jest akurat na gazniku...na wtrysku nie chce bo sa awaryjne...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No to jesli na gazniku, to nie powinno z nim byc wiekszych problemow. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) No nie wiem.Skoro fabrycznie wtrysk miał a teraz na gaźniku jest to raczej mogą być problemy.No i chyba elektronika się pogubi jak dostanie błędne odczyty z czujników nie? Edytowane 10 Czerwca 2008 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ano właśnie... Bo czy ten "gaźnik" to inwencja tworcza poprzedniego wlasciciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 co wy gadacie są wersje na wtrysku i na gazniku FABRYCZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No wlasnie tak mi sie wydawalo, dlatego pytam czyja to robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleobheris123 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 to jest wersja z gaznikiem fabrycznym ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Eee, to spoksik! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No to sorry, ale tyle trąbią o tym wtrysku i wszędzie podają że wtrysk, że myślałem że gaziorowej wersji nie ma:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Spoksik. Ciekawe, czy autor tematu juz sie zdecydowal. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleobheris123 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 jeszcze niezastanawiam sie jescze nad aeroxemkurde nie wiem co wybrac;/jak myslicie który lepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jetforce ładniejszy:)Ja generalnie zawesze jetforce'a albo speedfighta chciałem mieć no ale to już twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Kolega ma racje. Jetforce chyba ladniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi