Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To ty kupiles ta domene czy home.pl probuje nas dymac.

Na wszelki wypadek juz kupilem narybke.com i narybke.com.pl zeby ktos nie probowal z nas grosza wyciagnac :crossy: .

Pomysl z Aluzyjna bardzo mi sie podoba tylko tam nie ma gdzie auta wieczorem zaparkowac :banghead:

Na "kawe: moge wpasc

Napiszcie wkoncu co z jutrzejszymw ypadem bo nie wiem gdzie mam puszka po koszulki sie zglosci ;)

Maciek

Kurka chyba dziś nie będę śmigał, ewentualnie na chwilę podjadę.

Byłem przed pracą kilka spraw załatwić na moto i jak przyjechałem pod prace zobaczyłem, że łańcuch mam wyciągnięty jak stare gacie :icon_mrgreen:. Ostatnio w sumie trochę km nakręciłem a naciąg robiłem jakieś 3-4 miechy temu. W ciągu dnia raczej nie zdążę tego zrobić :notworthy:

Postaram się podjechać chociaż na chwile pod torwar.

Pzdr

B

ostatnio wpadła mi w ręce ulotka karczmy w Sękocinie Starym (przed Nadarzynem)

Jak to na ulotce bywa, wyglądała fajnie czyli drewniano.

Niestety nie wiem jak wygląda to cenowo, jak klimatowo i w ogóle nie mam żadnych więcej informacji jak ta ulotka.

Tutaj mapka dojazdowa

a tutaj komentarz jakiegoś internauty na temat karczmy

Jeśli się to przyda to dobrze :icon_evil:

Jeśli się to nie przyda to też dobrze :icon_razz:

Pozdrawiam

uLu

To ty kupiles ta domene czy home.pl probuje nas dymac.

Na wszelki wypadek juz kupilem narybke.com i narybke.com.pl zeby ktos nie probowal z nas grosza wyciagnac :) .

Ktoś zrobił to dla mnie :icon_mrgreen:

Pomysl z Aluzyjna bardzo mi sie podoba tylko tam nie ma gdzie auta wieczorem zaparkowac :icon_evil:

Na "kawe: moge wpasc

Mnie nie będzie... :icon_razz:

Napiszcie wkoncu co z jutrzejszymw ypadem bo nie wiem gdzie mam puszka po koszulki sie zglosci :wink:

To ja proponuje czekać aż Jesus otworzy kram na Torwarze i ustali się na miejscu gdzie dalej :wink:

Ja tez niestety dzisiaj nie wpadne :( bracki mój pewnie będzie zawiedziony...ale cóz nie wyrobie sie. Cielak ja Ciebie rowniez pozdrawiam i poprostu kiedys na rozluznienie atmosfery w zime (bez motocykli) ustawimy sie na browarka i bedzie gitara :flesje: :crossy: :bigrazz: życze wam przyjemnej jazdy i czekam na fotki...

Pozdrawiam :flesje: :flesje:

To ja proponuje czekać aż Jesus otworzy kram na Torwarze i ustali się na miejscu gdzie dalej :crossy:

To w takim razie proponowałbym zaczkać trochę dłużej niż do standardowej 17:45, ja na przykład nie jestem pewien czy się wyrobię :bigrazz:

zaraz zaraz

Zappa napisał "To ja proponuje czekać aż Jesus otworzy kram na Torwarze i ustali się na miejscu gdzie dalej"

Skoro Jesus ma przyjechać dopiero o 19 do nas to znaczy że mamy czekać na Torwarze od 17:30 do 19?? czy że po prostu stawiamy się o 19 na Torwarze zbieramy koszulki a nocne marki jadą na nocną rybkę?

Ja przyznam się już się pogubiłem :bigrazz:

jakby ktoś mógł jasno powiedzieć co i jak to będę wdzięczny :crossy:

To w takim razie proponowałbym zaczkać trochę dłużej niż do standardowej 17:45, ja na przykład nie jestem pewien czy się wyrobię :crossy:

wcześnie teraz jest ciemno więc może max do 18.00 poczekamy . ja jeszcze nie wiem czym przyjadę ale powinienem się stawić na 99% a jak wyjde z roboty wcześniej to luzik na 100%.