maciekka Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A może http://www.narybke.pl/ ? ;) To ty kupiles ta domene czy home.pl probuje nas dymac.Na wszelki wypadek juz kupilem narybke.com i narybke.com.pl zeby ktos nie probowal z nas grosza wyciagnac :crossy: . Pomysl z Aluzyjna bardzo mi sie podoba tylko tam nie ma gdzie auta wieczorem zaparkowac :banghead: Na "kawe: moge wpasc Napiszcie wkoncu co z jutrzejszymw ypadem bo nie wiem gdzie mam puszka po koszulki sie zglosci ;) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 :) no i cisza ze środą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Tak bańka, ja też z branży :icon_mrgreen: A dziś niestety nie mogę rybkować, mój brat powiedział że wpadnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Własnie, gdzie sie wybieracie bo trzeba koszulki odebrac :icon_mrgreen: juz sie nie moge doczekac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Kurka chyba dziś nie będę śmigał, ewentualnie na chwilę podjadę.Byłem przed pracą kilka spraw załatwić na moto i jak przyjechałem pod prace zobaczyłem, że łańcuch mam wyciągnięty jak stare gacie :icon_mrgreen:. Ostatnio w sumie trochę km nakręciłem a naciąg robiłem jakieś 3-4 miechy temu. W ciągu dnia raczej nie zdążę tego zrobić :notworthy: Postaram się podjechać chociaż na chwile pod torwar. PzdrB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jest dobrze ,pogoda się nie zmienia, mam nadzieje ,że utrzyma się tak do późnego wieczora.ja też nie mam pomysłu na dzisiejsze spotkanie ale musi być gdzieś bliska jak Jesus ma do nas dojechać ok 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ostatnio wpadła mi w ręce ulotka karczmy w Sękocinie Starym (przed Nadarzynem)Jak to na ulotce bywa, wyglądała fajnie czyli drewniano.Niestety nie wiem jak wygląda to cenowo, jak klimatowo i w ogóle nie mam żadnych więcej informacji jak ta ulotka.Tutaj mapka dojazdowaa tutaj komentarz jakiegoś internauty na temat karczmy Jeśli się to przyda to dobrze :icon_evil:Jeśli się to nie przyda to też dobrze :icon_razz: PozdrawiamuLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja też dzisiaj nie dam rady na dłużej, ale może się pojawię i gdzieś was odprowadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 To ty kupiles ta domene czy home.pl probuje nas dymac.Na wszelki wypadek juz kupilem narybke.com i narybke.com.pl zeby ktos nie probowal z nas grosza wyciagnac :) .Ktoś zrobił to dla mnie :icon_mrgreen:Pomysl z Aluzyjna bardzo mi sie podoba tylko tam nie ma gdzie auta wieczorem zaparkowac :icon_evil: Na "kawe: moge wpasc Mnie nie będzie... :icon_razz: Napiszcie wkoncu co z jutrzejszymw ypadem bo nie wiem gdzie mam puszka po koszulki sie zglosci :wink: To ja proponuje czekać aż Jesus otworzy kram na Torwarze i ustali się na miejscu gdzie dalej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja tez niestety dzisiaj nie wpadne :( bracki mój pewnie będzie zawiedziony...ale cóz nie wyrobie sie. Cielak ja Ciebie rowniez pozdrawiam i poprostu kiedys na rozluznienie atmosfery w zime (bez motocykli) ustawimy sie na browarka i bedzie gitara :flesje: :crossy: :bigrazz: życze wam przyjemnej jazdy i czekam na fotki... Pozdrawiam :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja moge do Was podjechac i sie przywitac ale pozniej musze spadac na spotkanie na miescie.To o ktorej w koncu bedziecie pod Torwarem? 17.30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 To ja proponuje czekać aż Jesus otworzy kram na Torwarze i ustali się na miejscu gdzie dalej :crossy:To w takim razie proponowałbym zaczkać trochę dłużej niż do standardowej 17:45, ja na przykład nie jestem pewien czy się wyrobię :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 zaraz zaraz Zappa napisał "To ja proponuje czekać aż Jesus otworzy kram na Torwarze i ustali się na miejscu gdzie dalej" Skoro Jesus ma przyjechać dopiero o 19 do nas to znaczy że mamy czekać na Torwarze od 17:30 do 19?? czy że po prostu stawiamy się o 19 na Torwarze zbieramy koszulki a nocne marki jadą na nocną rybkę? Ja przyznam się już się pogubiłem :bigrazz: jakby ktoś mógł jasno powiedzieć co i jak to będę wdzięczny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 To w takim razie proponowałbym zaczkać trochę dłużej niż do standardowej 17:45, ja na przykład nie jestem pewien czy się wyrobię :crossy: wcześnie teraz jest ciemno więc może max do 18.00 poczekamy . ja jeszcze nie wiem czym przyjadę ale powinienem się stawić na 99% a jak wyjde z roboty wcześniej to luzik na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jak czytam wasze posty, to się zastanawiam jak wyśta się do tej pory umawiali żeśta się spotkali? No normalnie jajca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi