Cielak Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 jestem w stanie wynegocjowac u nich po 50zeta za osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Uwaga.Czy ktoś morze poinformować AdamaFilipa o tym że nie wiem jaki nick mam umieścić na koszulce jego żonki. :notworthy: :icon_evil: :banghead: Kto się nie wpisał ten gapa.Dla przypomnienia cennik raz jeszcze:Męska i damska 30,50 zł.Długi rękaw męska 33,38 złDługi rękaw damska 35,90 zł74 1090 1753 0000 0000 7402 0528 proszę podać nick przy tytule przelewu.http://picasaweb.google.pl/MarcinJesus/NARYBK02#Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 ŻonkaAdamaFilipa i po krzyku :biggrin: (oczywiście to żart bo nie wiem :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) AdamowaFilipowa? ;) Edytowane 25 Października 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) odnośnie "burzliwych dyskusji", to jak dla mnie całkiem spokojnie było...A faktycznie każdy powinien mieć w sobie trochę autokrytyki nie wspominając o poszanowaniu czyjegoś zdania i poglądów. Jeżeli w jakiejkolwiek wypowiedzi zauważyłeś u mnie i u AdBara tego brak, to zapewniam Cię, że mamy to obaj. Ja mówiąc za siebie, dodam do tej dysputy jeszcze tyle, że jak na takiego świeżaka (2 sezon dopiero) to w ogóle sam się sobie dziwie że się wypowiadam :icon_razz: Ale jak to w życiu, każdy swoje zdanie ma a nawet powiem więcej, że współczuję tym co własnego zdania nie mają :eek: Twoje poglądy, wcale nie są złe. Nikt nie kwestionuje tego, że można się nauczyć na zasadzie prób i błędów oraz czytając podręczniki o brać to na własny rozum. Ale do tego trzeba być jeszcze zdolnym. Najwyraźniej Ja i AdBar nie jesteśmy tak zdolni jak Ty - i piszę to całkiem poważnie i serio, proszę się tu żadnych podtekstów nie dopatrywać. To tyle ode mnie k woli zakończenia tematu, który nie pasuje chyba do tego wątku :) Wyjazd na tor - sądzę że kilku chętnych by się znalazło. Warto pomyśleć na przyszły sezon. W Radomiu znam Tanie ale porządne Hotele, gdzie można by jeszcze ognisko małe zrobić. Pozdrawiam.Cielak Staryy no teraz to wyszły z tego jakieś skrajne sytuację...myślałem,ze już temat zakończylismy :buttrock: ...nigdzie nie pisałem,ze jestem jakiś zdolny,nie popadałem w samo zachwyt,bo do takich ludzi nie należe !! Ani razu nie wypowiedziałem takiego słowa więc proszę mi tu nie wyciągać takich słów :banghead: :lalag: To może oceniać kto inny a nie ja wręcz poczułem się MEGA niezręcznie jak wypisałes to takimi słowami (niby zwykłe słowa,a mocne..kurde co tu gadac wywaliłes na mnie cały syf:):)pacyfikacja totalna :D:D)....nie napisałem tez o tym ze nie macie w sobie krytycyzmu i takie tam bleble :eek: Więc wyluzujmy bo teraz się zaczęło robić niestety złośliwie...i Wyszło na to, ze ja nie mam poszanowania do innych wypowiedzi...otóż mogę powiedzieć ,że wyciągnąłem z tego przydatne wnioski, które na pewno coś wniosły do mojej jazdy i aby się podszkolić zapiszę się na jazdy doszkalające:D Wtedy będziemy mogli wrócic do tej dyskusji jak już będe po kursie (a i wtedy tez już nie będe zdolny bo nie dojde do tego sam tak??) na pewno to w przyszłym sezonie wykorzystam.. Pozdro :) Edytowane 25 Października 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Żonka Kasia już załatwione, gapa ze mnie ale czasami tak bywa, nie jest zagorzałą motocyklistką ale niech ma koszulkę, może ze mną skoczy czasami "na rybkę" Pozdrawiam. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Alo - leci ktoś?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...4entry1317534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Alo - leci ktoś?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...4entry1317534 OO Zulus widzę,że byłeś u mnie w Czersku (cos masz farta do mnie...najpierw grill a pozniej czersk:D:D),jak się Zamek podobał??a jak się w ogóle wycieczka udała??:lalag: szkoda,ze się nie spotkalismy jak szedłem do sklepu po bułki.Następnym razem pojade po bułki motocyklem to moze kogos spotkam hehehe :biggrin: :icon_biggrin: szkoda,ze ja nie mogłem pojezdzic dzisiaj :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Szkoda, ze nie wpadliście na Aluzyjną po środowej rybce. Słyszałam Was i wybiegłam na balkon a tu ... nic:(! Żal i smutek. To, ze nie było Rafała Was nie usprawiedliwia! Poprawcie się chłopaki:). Szczególnie Roberto i Teosik ... juz nie ma co obiecywać tylko trzeba wpaść. Marinka w przyszły weekend wpadasz na babski wieczór do mnie. Pretekst? Miska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Szkoda, ze nie wpadliście na Aluzyjną po środowej rybce. Słyszałam Was i wybiegłam na balkon a tu ... nic:(! Żal i smutek. To, ze nie było Rafała Was nie usprawiedliwia! Poprawcie się chłopaki:). Szczególnie Roberto i Teosik ... juz nie ma co obiecywać tylko trzeba wpaść. Marinka w przyszły weekend wpadasz na babski wieczór do mnie. Pretekst? Miska!Ja zakładam peruke imitującą długie włosy i tez wpadam na winko hhaahahah :icon_razz: :icon_mrgreen: A moze zrobimy sobotnią rybke do Ewki i Rafała?? :biggrin: :lalag: :lalag: Edytowane 27 Października 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 OO Zulus widzę,że byłeś u mnie w Czersku (cos masz farta do mnie...najpierw grill a pozniej czersk:D:D),jak się Zamek podobał??a jak się w ogóle wycieczka udała??:crossy: szkoda,ze się nie spotkalismy jak szedłem do sklepu po bułki.Następnym razem pojade po bułki motocyklem to moze kogos spotkam hehehe :icon_eek: :biggrin: szkoda,ze ja nie mogłem pojezdzic dzisiaj :flesje: Pozdrawiam Zamek pierwsza klasa - a jakie zakwasy mam po tych schodach basztowych :) Wypad, pomimo że only 120km bardzo się udał. Słoneczko, suchy 19st asfalcik - mniodzio :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Staryy no teraz to wyszły z tego jakieś skrajne sytuację...myślałem,ze już temat zakończylismy :) ...nigdzie nie pisałem,ze jestem jakiś zdolny,nie popadałem w samo zachwyt,bo do takich ludzi nie należe !! Ale Barthezzz1! Po co to tłumaczenie się i nerwy?Zbyt pochopne wnioski wyciągasz! Tak jak pisałem wcześniej to było zupełnie szczere i bez żadnych podtekstów. Ba! Nawet był to komplement, więc spokojnie. Nikt tu Cię o nic takiego nie pomawia!Źle to zinterpretowałeś. Kurde mam nadzieję że się nie obrazisz teraz na mnie, bo normalnie teraz to i mi jest głupio :icon_eek: Tak czy owak, dyskusyja dla mnie była fajna. A co do doszkalania, to ja już chyba odstawię to na początek przyszłego sezonu. Coś nam się zimnawo robi i czas chyba na PKP się przestawić, bo samochodem nie mam zamiaru stać ponad 1,5h w korkach :bigrazz: Barthezzz1, pozdrawiam Cię serdecznie (braciszka i jego Panią również) i mam nadzieję, że uda nam się w przyszłym sezonie ten wypad na jakiś tor zrobić :biggrin: Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja zakładam peruke imitującą długie włosy i tez wpadam na winko hhaahahah :biggrin: :biggrin: A moze zrobimy sobotnią rybke do Ewki i Rafała?? :biggrin: :biggrin: :biggrin:Jest tylko mały problem. Nie będzie Rafała :biggrin: Zostaję sama jak ten palec :lapad: Mozemy ponegocjować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W najbliższą środę nie wybiorę się na rybkę... kolejny wyjazd służbowy. Również odbiór koszulki musi poczekać. Kicha... R. :icon_idea: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W najbliższą środę nie wybiorę się na rybkę... kolejny wyjazd służbowy. Również odbiór koszulki musi poczekać. Kicha... R. :icon_idea:lepiej odpowiedz na zarzuty :) z poprzedniej rybki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi