barthezzz1 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) To morze oświećcie nieobecnych - o co poszło?O nic takiego nie poszło :lalag: :crossy: tylko taka dyskusja, każdy miał swoje zdanie,ja tez lubię dyskutować chociaż to jest niestety taki burzliwy temat,każdy ma swoje rację i tyle:D Ale uważam,ze każdy podczas dyskusji powinien również respektować zdanie innych i mieć w sobie dozę krytycyzmu. ;) J dzięki tej rozmowei pare wnisoków wyciągnąłem i o to w tym chodzi...AAA jesli chodzi o rybkowy wyjazd na tor to jest super pomysł ;) Pozdro 600 ;) ;) Idę sobie umyć motocykl Edytowane 23 Października 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pozdro 600 :) :biggrin: To co jak kupisz R1 to będzie pozdro 1000? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 O... Ale uważam,ze każdy podczas dyskusji powinien również respektować zdanie innych i mieć w sobie dozę krytycyzmu. :biggrin: absolutnie popieram... jak rozumiem w naszych dewagacjach nie pisałem sie takowym..ale zapewniam że posiadam :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) To co jak kupisz R1 to będzie pozdro 1000? :D1.zajmij się pracą Baranie ahahahah do roboty a nie!!2.to co kuźwa ty powinienes się podpisywac 650?? :) :biggrin: hehe3.nie spamuj:D:D4.podpisuje 600 bo to jest tak fajnie wiesz "po murzyńsku" staram sie zblizyc do standardów USA (z tym ze niestety nie jezdze na kole w podkoszulku" i nie mam neonów :D :biggrin: Pozdro Edytowane 23 Października 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jutro jadę z zamówieniem.Kto się nie wpisał ten gapa.Dla przypomnienia cennik raz jeszcze:Męska i damska 30,50 zł.Długi rękaw męska 33,38 złDługi rękaw damska 35,90 zł Właśnie przelałem za dwie sztuki 61, jeśli chodzi o ten rozmiar XXXL to oczywiście proszę największy, lubię luźne koszulki :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 blablablaNie bluzgaj mi tu młody, bo dziś wieczorem przelewam za koszulki Jezusowi, i się zastanawiam czy za twoje przelać :) Idź się lepiej matematyki poucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a skąd macie nr konta Jesusa?też bym przelała za naszepoproszę mi podać albo napisać gdzie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Wszyscy z niecierpliwością czekamy na upragnione koszulki.Niestety dopóki nie zapłacę kaski za czyste t-shirt,y sprawa stoi w miejscu.W związku z tym proszę o przelewanie kaski na konto :notworthy: 74 1090 1753 0000 0000 7402 0528 proszę podać nick przy tytule przelewu.Jeszcze link do zdjęć naszego dzieła:http://picasaweb.google.pl/MarcinJesus/NARYBK02#Pozdrawiam wszystkich. jak wyżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Może kiedyś jakiś rybkowy wyjazd na tor zrobimy? Kto wie? a to ciekawa propozycja czemu nie :icon_biggrin:jestem za ale to już bardziej przyszły sezon mam nadzieję, że zdążę maszynę zmienić :icon_biggrin: pzdrB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witam :D Właśnie przelałem 61 zł za: 31) ptaq_ 1szt. L 49) Sylwia 1 szt. XS ( a jak nie ma XS to S ) krótki rękaw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 odnośnie "burzliwych dyskusji", to jak dla mnie całkiem spokojnie było...A faktycznie każdy powinien mieć w sobie trochę autokrytyki nie wspominając o poszanowaniu czyjegoś zdania i poglądów. Jeżeli w jakiejkolwiek wypowiedzi zauważyłeś u mnie i u AdBara tego brak, to zapewniam Cię, że mamy to obaj. Ja mówiąc za siebie, dodam do tej dysputy jeszcze tyle, że jak na takiego świeżaka (2 sezon dopiero) to w ogóle sam się sobie dziwie że się wypowiadam :D Ale jak to w życiu, każdy swoje zdanie ma a nawet powiem więcej, że współczuję tym co własnego zdania nie mają :) Twoje poglądy, wcale nie są złe. Nikt nie kwestionuje tego, że można się nauczyć na zasadzie prób i błędów oraz czytając podręczniki o brać to na własny rozum. Ale do tego trzeba być jeszcze zdolnym. Najwyraźniej Ja i AdBar nie jesteśmy tak zdolni jak Ty - i piszę to całkiem poważnie i serio, proszę się tu żadnych podtekstów nie dopatrywać. To tyle ode mnie k woli zakończenia tematu, który nie pasuje chyba do tego wątku :D Wyjazd na tor - sądzę że kilku chętnych by się znalazło. Warto pomyśleć na przyszły sezon. W Radomiu znam Tanie ale porządne Hotele, gdzie można by jeszcze ognisko małe zrobić. Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 W Radomiu znam Tanie ale porządne Hotele, gdzie można by jeszcze ognisko małe zrobić.Super! Ognisko w hotelu... to ja się piszę! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Cumbayah, my Lord, cumbayah! Oh, Lo-ord, cumbayah! :crossy: Jesus Maria, eee Marcin --> Jesus masz na dziś spory przelew za 8 koszulek w sumie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 śmiejesz się? proszę bardzo!http://www.oeelp-jedlnia.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No wygląda super ale ja jestem tylko biednym motocyklistą... Bali się ceny pokazać? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi