HooLooVoo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 gdzieś pomiędzy stroną 45 a 62 jest napisane o co chodzi :bigrazz:a poważnie to koszulki robią nasi Artyści malarze :icon_question: ale więcej szczegółów na razie nie ma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Artysta malarz - Mopik (Bachor) zapytaj, a wszystko Ci powiewykonawca - Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jesus?AHA!No to spoko, to już jestem spokojny... Pozdrawiam:icon_question:Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 No dobra, ale .... po co w takim razie zakladany byl temat o zakonczeniu rybki ??? :lapad: Sezon jeszcze w pelni, ja dopiero testuje Wildka na polskich drogach a tu jakis koniec rybki ??? :flesje: to tak jak z zakończeniem sezonu, dużo motocyklistów się na nim pojawia co nie znaczy, że przestaje śmigać ! te zakończenia mają wymiar symboliczny... rybki będą nawet w zimę :smile: nie mąć wody tylko wpadnij wreszcie na rybkę :smile: pzdrB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 nie mąć wody tylko wpadnij wreszcie na rybkę :smile: Na niedzielne smiganie "rybkowe" bardzo chetnie :lapad: , we srode raczej ciezko bedzie :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Na smierc zapomnialem o mojej Ani, takze uaktulaniam liste i dopisuje ja kolo mojej szanownej osoby 1! Mopik-Bachor S szt.1 oraz M szt.1 obie z krotkim rekawem1) TEOSIK 3 szt. L 1 szt. z dlugim + 2 szt. z krotkim rekawem2) KASIULKA 1szt. M3) MISIEK 1szt. XL4) EWKA 2szt. XL jedna z długim druga z krótkim rękawem5) RAFII 2szt. XL ( tak jak Ewka )6) MACIEKKA 2szt. L 1szt. z dlugim + 1szt. z krotkim rekawem7) TEDAREK 1szt. L8) GRISZKA 2szt. L9) MichaelO 3szt. XL10) Asia 1szt M11) Barthezzz1 3szt. XL12) MATI 1szt.S13) ASIA 1szt. S14) Rafii 1szt. M15) ZULUS 1szt. M16) GOSIA 1szt. S17) ELQJP1 szt. M18) miro_ 1szt. XL19) POTON 1szt. XL20) Wolkan 1szt. M21) Dominik1 szt. M22) Martyna 1szt. M23) Carol 1 szt. S24) Tatakis 1szt. XL25) ROBERTO 1szt. M26) FIERY 1 szt. XL27) BAŃKA 2szt. XL - 1 x krótki 1 x długi rękaw28) turtel 1szt. L krórki rękaw i 1szt. M długi rękaw29) AdBar 1szt. L30) Nevya (???) 1szt. M31) ptaq_ 1szt. L32) Marla 1szt.M33) zappa 2szt. L jedna z długim druga z krótkim rękawem34) Jurjuszi (1 szt.) M35) Bartas 1szt. XL + Ania 1szt. M36) SimonT 1 szt. L, 3 szt. M, 1 szt. L z długim rękawem37) Jeżyk 1szt XL38) Mod-ek 2szt XL jedna zkrótkim druga z długim39) Marina S z dlugim i S z krotkim rekawem (razem 2 szt.)40) CASTRO z krutkim rekawem ( 1 ) szt XL41) HooLooVoo szt 1 L42) Ania szt. 2 M jedna z długim jedna z krótkim rękawem 43) Cielak szt. 2 M obie z krótkim rękawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Widzę że będzie hurtowe zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam po przerwie wiec i ja sie dopisuje :)1! Mopik-Bachor S szt.1 oraz M szt.1 obie z krotkim rekawem1) TEOSIK 3 szt. L 1 szt. z dlugim + 2 szt. z krotkim rekawem2) KASIULKA 1szt. M3) MISIEK 1szt. XL4) EWKA 2szt. XL jedna z długim druga z krótkim rękawem5) RAFII 2szt. XL ( tak jak Ewka )6) MACIEKKA 2szt. L 1szt. z dlugim + 1szt. z krotkim rekawem7) TEDAREK 1szt. L8) GRISZKA 2szt. L9) MichaelO 3szt. XL10) Asia 1szt M11) Barthezzz1 3szt. XL12) MATI 1szt.S13) ASIA 1szt. S14) Rafii 1szt. M15) ZULUS 1szt. M16) GOSIA 1szt. S17) ELQJP1 szt. M18) miro_ 1szt. XL19) POTON 1szt. XL20) Wolkan 1szt. M21) Dominik1 szt. M22) Martyna 1szt. M23) Carol 1 szt. S24) Tatakis 1szt. XL25) ROBERTO 1szt. M26) FIERY 1 szt. XL27) BAŃKA 2szt. XL - 1 x krótki 1 x długi rękaw28) turtel 1szt. L krórki rękaw i 1szt. M długi rękaw29) AdBar 1szt. L30) Nevya (???) 1szt. M31) ptaq_ 1szt. L32) Marla 1szt.M33) zappa 2szt. L jedna z długim druga z krótkim rękawem34) Jurjuszi (1 szt.) M35) Bartas 1szt. XL + Ania 1szt. M36) SimonT 1 szt. L, 3 szt. M, 1 szt. L z długim rękawem37) Jeżyk 1szt XL38) Mod-ek 2szt XL jedna zkrótkim druga z długim39) Marina S z dlugim i S z krotkim rekawem (razem 2 szt.)40) CASTRO z krutkim rekawem ( 1 ) szt XL41) HooLooVoo szt 1 L42) Ania szt. 2 M jedna z długim jedna z krótkim rękawem43) Cielak szt. 2 M obie z krótkim rękawem44) MarKov szt 2 XL jedna z długim druga z krótkim rękawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Widzę że będzie hurtowe zamówienie. No - przy 75 sztukach to już można potargować.Może do setki dobijemy?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 W sprawie tematu "Strzelnica 9" na dzisiejszą rybkę... Niestety postrzelać będzie można tylko z broni krótkiej 9mm. Prawdopodobnie będzie to ten sam model, co poprzednio. Jak widać wcześniejsze zapewnienia ze strony strzelnicy o dużych możliwościach i mnogości rodzaju broni mają się nijak do rzeczywistości. Nie wszędzie i nie każdemu zależy na kliencie...Ech... przychodzi mi tylko na myśl jedno powiedzenie, że "...nie ta krowa najwięcej mleka daje, która najwięcej ryczy..." W sprawie koszulek...Chciałbym kiedyś zobaczyć wszystkich wpisanych na listę, z koszulkami na grzbiecie, na wspólnej zbiórce na rybkę :icon_arrow: R. :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Zaraz zaraznie ładnie tak mnie kasować z listy :(w poście 1209 wpisałem się na pozycję 33.A teraz patrzę i mnie nie ma :(Ufff, sprawdziłem... na szczęście to nie ja - nowy właściciel pozycji 33 ;) No dobra, ale .... po co w takim razie zakladany byl temat o zakonczeniu rybki ??? :eek: Sezon jeszcze w pelni, ja dopiero testuje Wildka na polskich drogach a tu jakis koniec rybki ??? :)No pisałem już że to lipa! :clap: Na niedzielne smiganie "rybkowe" bardzo chetnie :lalag: , we srode raczej ciezko bedzie ;)Żeby było jasne - na rybkę?? jest tylko i wyłącznie w środy, reszta to tylko podszywanie się ;) Wyjątek - zakończenie sezonu rybkowego które i tak okazało się jak wyżej :icon_mrgreen: Edytowane 15 Października 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ZappaZakończenie sezonu" na rybkę??" było SYMBOLICZNE i nie była to lipa. Wg ciebie była to lipa bo nie mogłeś przyjechać.Pozdrawiam Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Niestety postrzelać będzie można tylko z broni krótkiej 9mm. Prawdopodobnie będzie to ten sam model, co poprzednio. Jak widać wcześniejsze zapewnienia ze strony strzelnicy o dużych możliwościach i mnogości rodzaju broni mają się nijak do rzeczywistości. Nie wszędzie i nie każdemu zależy na kliencie...Szkoda, ja już nastawiłem się na „ciężką artylerię” :icon_mrgreen: . Chciałbym kiedyś zobaczyć wszystkich wpisanych na listę, z koszulkami na grzbiecie, na wspólnej zbiórce na rybkę Zdjęcie grupowe w koszulkach musi być zrobione dla potomności :) . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Co wy na to żeby wolkan miał na koszulce na plecach FOTOGRAF? :>Ewentualnie rybny fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To może "Ryba-Fotograf" jak Ryba Piła.... :icon_mrgreen: Albo FOTORYBAAlbo FOTORYBAKAlbo Naczelny fotograf "na rybkę"Albo ... No dobra...Wiem...Nie jestem normalny.Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi