roberto1002 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 W jeden dzień nawaliliście postów na 3 strony, i nawet się jeszcze nie zorganizowaliście...."...nad wszystkim czuwa Gospodarz Domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu..." :icon_razz: Środowa rybka jest przygotowana... Wszystko jest pod kontrolą :biggrin:Wystarczy tylko uważnie śledzić temat, czytać ze zrozumieniem i stawić się na starcie :biggrin:Nawet miejsce zbiórki można sobie wybrać :cool: ... Pozdrawiam i zapraszam,Kierownik Imprezy :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A ja jak zwykle na ostatnią chwilę... Czy komuś może przypadkiem brakuje troszkę balastu na plecach?... Na zachętę powiem, że na jutro pewnie przygotuję parę szkiców :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Na zachętę powiem, że na jutro pewnie przygotuję parę szkiców :crossy: rozumiem ze pod szkicami kryja sie propozycje jak ma wygladac wpraska na nasze koszulki :eek: do jutra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Raczej na pod... koszulki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 no ladnie, tylu motocyklistow i zadnego gentelmana??? KTO BIERZE BACHORA??? ktos pisal ze dzieci sa mile widziane bo zrobie wioche i przyjedziemy katamaranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Barthezzz cos slabo sie starasz. Ja dzisiaj podpisalem umowe i jutro odbieram nowego sprzeta. Bede mial okazje pochwalic sie nim na najblizszej rybce :biggrin:NO wiem.... Juz bym chciał przyjechac na nowym moto,ale jeszcze go nie mam i nie wiem czy będe miał jak na rybke przyjechac w ogole.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja nie zdążę ani na torwar ani na BP, ale może uda mi się dojechać później, w związku z tym pytanko: gdzie dokładnie jest ten "Przystanek Tarchomin" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 to ja rozwiążę problem katamaranu i z żalem, przykrości i łzami w oczach ogłaszam, że jednak się nie wybiorę na rybkę jutro... ale jak tylko przygotuję szkice to prześlę Jesusowi do oceny, komentarzy i ewentualnej publikacji. bawcie się dobrze :wink: a ja już się nieśmiało wychylam na następną rybkę... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja nie zdążę ani na torwar ani na BP, ale może uda mi się dojechać później, w związku z tym pytanko: gdzie dokładnie jest ten "Przystanek Tarchomin" ?Skręcasz przy gminie z Modlińskiej w lewo, jedziesz cały czas prosto aż zobaczysz pętle autobusową zaq pętlą przed zakrętem skręcasz w lewo i jedziesz aż do wału a tam knajpa i my. Byłem dziś obadać knajpkę i przygotowane już jest wszystko do naszego najazdu.Jutro ma nie padać a więc do zobaczenia Robert vel Teosik, Tofik itp. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mi też się wszystko spi@%doliło i będę później o ile w ogóle ;) Bachor, nie pękaj coś pomyślimy... Ludzie! No co Wy? Pomożecie? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Czołem! Jeszcze nie bywałem z Wami na rybce, a jutro jeszcze urlop obowiazuje więc . . . jeśli nie macie nic przeciwko to dołączam:) Zulus, widzę że mieszkamy kilka km od siebie, może się stykniemy w Mysadle lub Dąbrówce- jeśli lecisz z domu ? Widzę problem z miejscówą dla Bachora- jakby coś, u mnie wolne :icon_biggrin: PS Gdybyś chciała jechać, to daj znać gdzie mam podskoczyć po Ciebie, jeśli nie dasz rady stawić się pod Torwarem :icon_biggrin: Dla mnie żaden problem- skąd tylko chcesz :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Czołem! Zulus, widzę że mieszkamy kilka km od siebie, może się stykniemy w Mysadle lub Dąbrówce- jeśli lecisz z domu ? Dokładnie to N.Iwiczna ale lecę z pracy o 17.01 z pod Goosportu/Tesko przy Puławskiej więc jak byś przejeżdżał koło mnie to możemy się styknąć:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Ogłoszenia parafialne :cool: W związku z pytaniami o położenie miejsca na dzisiejszą rybkę, oraz dla tych, którzy chcieliby tam dotrzeć bez zbiórki na Torwarze czy BP, podaję lokalizację na mapie:http://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&hl=p...8,0.026436&z=15 R. :crossy: Edytowane 10 Września 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 I wszystko jasne , pogoda bez deszczu murowana, rybkowicze jak zwykle dopiszą ,impreza będzie na 102. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Przepaszam, sytucja losowa- urlopu nie ma :/ Dziś nie dołączam się . Udanego rybkowania dla tych co będą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi