zulus Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 ...do tego stopnia że jak jedziemy sami i jest pusto to zwalniam żeby silnik nie zagłuszał rozmowy Ja wysprzęglałem;) Ps. Kate, czemu nie przyjechałaś gieesem? Podobno się popsuł ale nie jestem pewien;)?Kate nic nie mówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ja wysprzęglałem;) A Teosik az zgasić musiał :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 P.s. a przy tej zabawie można chociaż się zorientować kto lubi fun , a komu się nie chce powtarzać i idzie na łatwiznę. Pamiętajcie, ze liczą sie nawet chęci i nie odpuszczamy do końca Dla ścisłości to mowa jest o mnie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dla ścisłości to mowa jest o mnie.Ty sie chłopie nie denerwuj, nastepnym razem będzie lepiej ! Poza tym dołączam sie do chóru pochwał wyjazdu ! Pierogi (palicośtam) i solianka - polecam. Brakowało mi tylko jednego, jedynego, zimniutkiego P I W S K A !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dla ścisłości to mowa jest o mnie. Wolkan,Dogoniłem Cie na Trakcie Brzskim przed Stara Miłosną i nawet do Ciebie machałem ale mnei nei poznałeś.Chyba nie masz swiatła pozycyjnego z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) a pomysł z koszulkami super :) mam nadzieję, że plan wypali a wolkana trzeba spić następnym razem to się facet wyluzuje :buttrock: Edytowane 4 Września 2008 przez darqvader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 jakie koszulki ? Darqvader ,jakie koszulki ? nie byłem na ostatniej rybce. o co dokładnie chodzi czy coś konkretnego już wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 na rybce padł pomysł na koszulki. wszelkie pytania kierować do Jezusa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Jeśli ktoś nie wie gdzie go spotkać, to polecam najpierw sprawdzić w kościele, ewentualnie komórkowy - trzeba złożyć ręce do modlitwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 zaraz po wieczornej mszy mozna go spotkac w 2oo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja już wiem co to za koszulki będą :eek:Składam zamówienie na jedną koszulkę dla mnie. Rozmiar "M"... jak mała :banghead: R. :D Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja już wiem co to za koszulki będą :PSkładam zamówienie na jedną koszulkę dla mnie. Rozmiar "M"... jak mała :) R. :icon_mrgreen: A mamy do wyboru jakiś materiał - czy only cotton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 zulus - może lateksowe? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 zulus - może lateksowe? :) Taaa - to może spodnie od razu?:icon_mrgreen: Myślałem raczej o czymś z coolmaxu.Dobre szmatki robi jaxa.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 To może Jezus niech ogłosi na parafii co i jak z tymi koszulkami, żeby wszyscy wierni (zainteresowani) rybkowicze wiedzieli co i jak... :) Cyt. Wikipedia"Bielizna wykonana z Coolmaxu zapewnia uczucie suchości i chłodzenia ciała, jednak nie zapewnia żadnego komfortu cieplnego. Z tego względu przeznaczona jest raczej do zastosowań letnich niż zimowych."To może zostańmy przy 100% cotton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi