zulus Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To traska się klaruje - miło. Pogoda także - jeszcze milej :P To gdzie się zbieramy? Nie ukrywam, że mi pasuje Torwar bo po drodze z południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 zulus my się zgrajmy na torwarze, i dojedziemy gdziekolwiek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 zulus my się zgrajmy na torwarze, i dojedziemy gdziekolwiek :P I to w 20min - no góra 25 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Z uwagi na fakt, że nastąpiło zakończenie sezonu ogórkowego (szkoła=koniec wakacji) i wróciły standardy :P ruchu ulicznego proponuję północne wypady rozpoczynać od stacji na Modlińskiej.Oczywiście komu pasuje można małymi grupami umawiać się również na Torwarze, ale robienie tam głównego zgrupowania i przeciskanie się min. 40 min do Modlińskiej w grupie to chyba nie będzie już dobry pomysł... :P Czyli ustalone - główne zgrupowanie robimy na Modlińskiej - teraz tylko pytanie o której - 17:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietroeo Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam,Można się przyłączyć. Ja+plecaczekGdzie na Modlińskiej macie spotkanie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Czyli ustalone - główne zgrupowanie robimy na Modlińskiej - teraz tylko pytanie o której - 17:30?Mnie BP Modlińska o 17.30 pasuje. Zdąrzycie dojechać z drugiej strony Wisły ?I gdzie jedziemy: Modlin (brama Ostrołęcka) czy zapora w Dębem ? Swoją drogą chyba mozna przejechać przez Dębe do Modlina.Igor prowadzisz wycieczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jeszcze pracy mało więc i ja się pojawię. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam, nie wiem czy 17:30 na modlinskiej to nie za wczesniej a co powiecie na 17:45 z tradycyjnym 15 minutowym opoznieniem, wtwedy na pewno dojade z okecia ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam, nie wiem czy 17:30 na modlinskiej to nie za wczesniej a co powiecie na 17:45 z tradycyjnym 15 minutowym opoznieniem, wtwedy na pewno dojade z okecia ... pozdrawiamTak, tak... :flesje: godzin nie ma co zmieniać aby wszyscy mieli szansę dotoczyć się z "fabryki".Chodziło tylko o zmianę miejsca głównego zgrupowania.Modlin jest ok! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Zulus i Michael, ja lece spod Torwaru w wami, wiec moze byc troszke dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jutro w takim razie bede z Sylwia na modlinskiej na BP o 17:45 - 18 ... Ps. Jutro Sylwia ma urodzinki wiec może by tak z zaskoczenia jakies male sto lat ;) tylko Ciiiiii bo mnie zabije ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jutro w takim razie bede z Sylwia na modlinskiej na BP o 17:45 - 18 ... Ps. Jutro Sylwia ma urodzinki wiec może by tak z zaskoczenia jakies male sto lat :icon_razz: tylko Ciiiiii bo mnie zabije ... PozdrawiamPostanowione : BP Modlińska 17.45, czekamy do 18-tej !I jedziemy ... gdzieś. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No to i ja się piszę jak odbiorę brykę z serwisu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A tak ściślej, to na której BP? Po prawo czy po lewo od centum? Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A tak ściślej, to na której BP? Po prawo czy po lewo od centum? Oczywiście na wylocie z Wawy czyli po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi