zappa Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A temu, że to jest właśnie fajne, że nikt nic nie musi :lalag: Stanowimy nieformalną, otwartą grupę i można polatać nie koniecznie utożsamiając się z "rybkowiczami"Zresztą... widać to po rodzajach motocykli jakimi razem latamy, a właściwie to rodzaje są dwa:z plecaczkiem i bez plecaczka :P :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Tak wiec koło połowy wrzesnia jak zakupie moto obowiazkowo melduje sie na "rybce" :P Stawiam przy okazji wszystkim...................po faworku :smile: :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A nieee hola, hola... To że nie musisz się wkupywać to oczywiste, ale opicia :P nowego sprzęta to Ci nie darujemy... :lalag: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A nieee hola, hola... To że nie musisz się wkupywać to oczywiste, ale opicia :wink: nowego sprzęta to Ci nie darujemy... :icon_evil: :banghead: Dobra dobra powiedzialem ze postawie wszystkim po...............faworku :wink: :evil: :icon_eek: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Tak wiec koło połowy wrzesnia jak zakupie moto hahhaha.... marzenia scietej glowy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ogłoszenie parafialne :notworthy: Z przykrością zawiadamiam, że tym razem nie będę mógł wybrać się na rybkę.Niestety w tą środę mam sprawy służbowe na wyjeździe... delegacja w Polskę znaczy się :banghead: Życzę wszystkim udanego wypadu... R. P.S. Jak ja nie lubię poniedziałków... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No bez ojca prowadzącego? :/Szkoda, ale damy radę? kto tym razem wybiera miejsce? :banghead: PSPoniedziałki to faktycznie fatalna sprawa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No i że niby zajebisty wypad miałby ominąć naszego kierownika? :banghead: To może na sobotę przeflancujemy tą środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No i że niby zajebisty wypad miałby ominąć naszego kierownika? :biggrin: To może na sobotę przeflancujemy tą środę? W sobote tez mi lepiej pasuje . mój plecaczek tak jak Roberto ma wyjazd służbowy i do roboty jedziemy samochodem więc sam nie dam rady jechać moto na rybkę. Pewnie bardzo by się ucieszyła z sobotniego wyjazdu. Może ci co nie mogą w środę polecą gdzieś w sobotę. Ja ( my) jesteśmy za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nienienie... od rybki to sa srody, w sobote mozna ustawic inne latanie, przeciez jedno nie koliduje z drugim. Zawsze mozna z Robertem pojechac w delegacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ech w tym tygodniu rybka też nie dla mnie :biggrin:W sobotę mam ostatnią poprawkę na studiach ... jeśli nie zalicze to będę musiał studiować semestr dłużej co mi się nie uśmiecha :D w związku z tą poprawką sobotnie latanie dla mnie też odpada :wink:ale w niedziele .... :wink: pzdr i do nast rybkiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 taaak, jestem za sobota zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nienienie... od rybki to sa srody, w sobote mozna ustawic inne latanie, przeciez jedno nie koliduje z drugim. Zawsze mozna z Robertem pojechac w delegacje :flesje:Świete słowa - od "rybki" są środy.Sam nie mam pomysła, bo wszędzie blisko już byliśmy, ale moze ktoś ....Tym razem dam radę, bo ostatnio tylko mi sie zdawało, ze dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Heheh, to może jak rybka to surowa, czyli sushi? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nienienie... od rybki to sa srodyPopieram - tradycja musi trwać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi