modek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Rybka była ok! :icon_mrgreen: Chyba się przyjęła :wink: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Chyba się przyjęła :icon_biggrin:Beknąłeś po? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nie, ale też i nie ulało sie :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 spóźnione fotki http://picasaweb.google.pl/darqvaader/Rybka27082008 lepiej późno niż wcale :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Hi hi, Darek uwiecznił strzał Pana Bluzgacza z bmw http://picasaweb.google.pl/darqvaader/Rybk...626386184973346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A jaka ładna tablicaaaa... :) brakuje tylko przed ostatniej literki "u" :) A po numerach widać że w stodole parkuje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 spóźnione fotki http://picasaweb.google.pl/darqvaader/Rybka27082008 lepiej późno niż wcale :icon_twisted:Powiedziała babcia wbiegając na peron kiedy jej ostatni pociąg właśnie odjechał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Fotki S U P E R :wink: a koleś z BMW faktycznie jakis burak ... wiec szkoda nawet gadać. Słuszna uwaga na temat jazdy w grupie... A i z mojej obserwacji - jezeli dojdzie do sytuacji ze ktos przed nami bllokuje skrzyzownaie i jest kniecznosc zmienienia strony jazdy- to moze zeby nie robili tego wszyscy to warto zeby po prostu osoba za nia ja zastepowala podjerzdzajac do przodu i tak dalej :D Oczywiscie po tym jak osobaprzed nia da jej znak aby bylo jak najbezpieczniej ... To taka mala uwaga na marginesie ... uwazam ze w miare sprawnie to przebiegalo ostatnio. Pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dołączam się do gratulacji dla fotografów :icon_mrgreen: Fajnie tak sobie pooglądać jak deszczyk pada.Jeśli chodzi o roszady to to zgadzam się z przedmówcą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 tak tak ale ale do takich "przełajowców" to strach nawet podjeżdżać :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Miło mi, że się moje fotki podobały :icon_mrgreen:.Plecaczek darqvadera Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez naja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) ...A i z mojej obserwacji - jezeli dojdzie do sytuacji ze ktos przed nami bllokuje skrzyzownaie i jest kniecznosc zmienienia strony jazdy- to moze zeby nie robili tego wszyscy to warto zeby po prostu osoba za nia ja zastepowala podjerzdzajac do przodu i tak dalej ;) Oczywiscie po tym jak osobaprzed nia da jej znak aby bylo jak najbezpieczniej ... To taka mala uwaga na marginesie ... uwazam ze w miare sprawnie to przebiegalo ostatnio. Pozdro i do zobaczenia Dorzucę swoje trzy grosze... z góry przepraszając za to, że się ponawymądrzam :wink:, ale ...jeśli chodzi o bezpieczeństwo w jeździe grupą i "domykanie" (nie nazywajmy tego blokowaniem :icon_mrgreen: ...) skrzyżowań lub rondek, to technicznie najlepiej jest, gdy osoba jadąca z prawej lub lewej strony, za prowadzącym (na wyraźny znak...), zostaje by "zamknąć" przejazd i czeka, aż cała kolumna przejedzie. Potem dołącza się na koniec grupy. Wtedy jest właśnie najbezpieczniej dla kolumny i nie ma zbędnego zamieszania. Trzeba pamiętać, że w grupie jadą także osoby nie koniecznie mające pojęcie o takiej technice jazdy, albo zaczynające przygodę z motocyklem. Każdy z nas przecież kiedyś zaczynał tą przygodę ;) Pozdrawiam i do zobaczenia na następnej "rybce" :)Gdzie?... o tym już niebawem :lalag: R. :icon_eek: Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nono i znow mnie zazdrosc zzera :icon_eek: Nie dosc ze zbieralista sie u mnie na Jelonkach......dobrze ze tego nie widzialem bo zapewne pracowalem :lalag: Co sie odwlecze to nie uciecze...we wrzesniu nareszcie bede mogl dolaczyc do was na wlasnym sprzecie :) Mam nadzieje ze przyjmiecie nowego"rekruta"? :icon_mrgreen: :wink: <----------Tymbark Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nono i znow mnie zazdrosc zzera :D Mam nadzieje ze przyjmiecie nowego"rekruta"? :D :D <----------TymbarkU nas nie trzeba się przyjmować! Śledź temat i wpadaj kiedy tylko chcesz! :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 U nas nie trzeba się przyjmować! Śledź temat i wpadaj kiedy tylko chcesz! :smile: :lalag:a to czemu? moze warto wprowadzic jakies wkupne? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi